Thor: Ragnarök (2017) amerikai akció fantasy

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Valaha barátok voltak, most Thornak vele kell megküzdenie ahhoz, hogy végre elindulhasson haza és megmentse otthonát. Egy őrült gladiátor küzdelem a Hihetetlen Hulkkal a harmadik, minden eddiginél látványosabb akciójelenetekkel készült Thor filmben! Olvasd tovább a film rövid tartalmát, nézd meg az akciódús előzeteset és a jelenetfotókat a plakát alatt!

Thor: Ragnarök

Plakát, adatlap

Thor: Ragnarök (2017) amerikai akció fantasy plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 131 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Thor: Ragnarok

Forgatókönyv: Eric Pearson, Craig Kyle & Christopher Yost
Szereplők: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins

Rendezte: Taika Waititi

Hazai filmpremier: 2017. november 1.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

Eddig két film jelent meg a sorozatból, a mostani a harmadik. Az első a Thor 2011-ben, a második, a Thor: Sötét világ 2013-ban került a mozikba.

Jelenetfotók – Képek

Thor: Ragnarök - Thor és Loki
Thor: Ragnarök
Thor: Ragnarök - Thor és Hulk

Fotók: Jasin Boland ©Marvel Studios 2017 Fórum Hungary Kft

Filmelőzetes

Továbbiak a filmről:
Ország:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top