Thomas Mapother

- filmrakat | 2013. március 5. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A filmrajongóknak nem újdonság talán, hogy a Feledés sztárja Tom Cruise mint Thomas Mapother látta meg a napvilágot. Az azóta már a harmadik feleségét is elfogyasztó világsztár katolikus családban nőtt fel, Mary Lee és Thomas Cruise Mapother gyermekeként.

Thomas Mapother

Thomas Mapother (Tom Cruise) a Jack Reacher Koreai bemutatóján

Thomas Mapother: Tom Cruise

Jelenleg jelentős szerepet tölt be egy másik, a szcientológiai egyházban Tom Cruise, ám annak idején, még mint Thomas Mapother csak egy eltanácsolt papnövendék volt.

Lopott, dohányzott és italozott Tom Cruise?

Eddig úgy tudtuk, hogy Tom azért nem lett katolikus pap, mert rá kellett jönnie, nem neki való az ezzel járó önmegtartóztatás. Most azonban kiderült, hogy a későbbi szupersztár nem önszántából távozott az egyházi szemináriumból, hanem megváltak tőle. Thomas Mapother 16 éves fiatalember közepes tanuló volt, rendszeresen dohányzott és italozott. Egyszer, amikor mikor elcsent hat üveg whiskyt a raktárból, betelt a pohár. Az atyák nem is vették volna észre a lopást, de a fiatal papnövendékek kiszöktek az erdőbe, és jól berúgtak, ami már mindenkinek feltűnt.

Ez a második év végén történt – emlékszik vissza Tom egykori osztálytársa, Shanem Dempler. – A nyár folyamán a szüleink kaptak egy udvarias levelet az iskolától, hogy nagyon szeretnek minket, de ősszel már ne menjünk vissza.

Gyönyörű feleségek

Cruise már az egyházi iskolában bontogatni kezdte színészi szárnyait, és végül ennek a mesterségnek szentelte életét. Idővel a másik egyház, a szcientológia híve lett, ami bizonyos dolgokban engedékenyebb mint a katolikus egyház. Annak ellenére hogy a korábbi Thomas Mapother már Tom Cruiseként jelentős szerepet tölt be az egyházban, feleségül vehette Mimi Rogerst, Nicole Kidmant és végül Katie Holmest. Aztán mindhármuktól – utóbbitól 2012-ben – el is vált.

Feledés (Oblivion) 1

Olga Kurylenko és Tom Cruise

Thomas Mapother a Feledés című filmben

Tom Cruise-t legközelebb a Feledés című látványos sci-fiben láthatjuk Olga Kurylenko és Morgan Freeman oldalán. A filozofikus, de azért heves lövöldözésektől és légi harcoktól sem mentes filmben a tét nem kisebb, mint a Föld és az emberiség  jövője.

Feledés szinkronos előzetes

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 + tizenöt =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább