The Highwomen zenél a bűn királynőinek

The Highwomen az Egyesült Államok új szupercsapata, ami a négy legnépszerűbb country zenész nőből áll. A banda elnevezése nem véletlen – ez derül ki az alábbi filmes hírből.

Valaha régen, amikor Johnny Cash, Kris Kristofferson és Willie Nelson egy bandában zenélt, Highwaymannek nevezték magukat.

2019 egyik legnagyobb popszenzációja csak kicsit változtat a régi recepten: a The Highwomen az Egyesült Államok talán négy legnépszerűbb country zenész nőjéből áll. A supergroup szeptemberben adja ki első nagylemezét, alig néhány napja jelent meg az első számuk, a Redesigning Women, de már mindenki róluk beszél. És ők mindent el is követnek, hogy a reflektorfénybe kerüljenek, és ha már ott vannak, kiálljanak a számukra fontos ügyekért: a jó zenéért és a női egyenjogúságért.

The Highwomen: Redesigning Women

Hirdetés

Nem is lehet véletlen, hogy frissen bemutatott daluk egy olyan film számára készült, amelyben három nő a kezébe kaparintja a New York-i ír maffia irányítását. A Melissa McCarthy, Elisabeth Moss és Tiffany Haddish főszereplésével készült thriller, A bűn királynői (The Kitchen, hazai bemutató: augusztus 22.) egyik betétdala egy Fleetwood Mac klasszikus feldolgozása: a The Chain: amelyet női hangokkal álmodott újra az új női sztárcsapat.

Nem is lehetne másképp.

A bűn királynői

Elisabeth Moss, Melissa McCarthy és Tiffany Haddish
A film főszereplői: Elisabeth Moss, Melissa McCarthy és Tiffany Haddish

Forrás, fotó: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 8 =

Scroll to top