Tévedés, hogy Salma Hayek mexikói származású!

Salma Hayek filmszínésznő (42) – nálunk legutóbb a Nagyfiúk 2. című Adam Sandler őrültben szerepelt – producerségre adta a fejét, mégpedig egy animációs filmet készített The Prophet (A próféta) címmel. A gyönyörű filmsztár a film bemutatójára érkezett ősei szülőföldjére – de nem Mexikóba!

A filmszínésznő, libanoni származású – tehát nem mexikói, ahogy azt sokan gondolták – , ám ennek ellenére sosem járt az országban, új filmje kapcsán azonban végre eljutott felmenői hazájába.

A napokban bemutatják a Khalil Gibran költő (1883-1931) verseskötete alapján készült The Prophet (A próféta) című animációs filmet, amelynek a 48 éves Salma Hayek a társproducere volt.

A gyönyörű színésznő vasárnap ellátogatott a Libanon hegyei közt fekvő Bsarré faluba, Khalil Gibran szülőhelyére, hogy lerója tiszteletét a költő előtt. A sztár apai nagyapja Libanonból származott, a közel-keleti országból vándorolt ki Mexikó területére, ahol később Salma Hayek megszületett.

A színésznővel tartott az animációs film rendezője, Roger Allers is, aki az 1994-es Az oroszlánkirály és az 1991-es A Szépség és a Szörnyeteg című Disney-filmekkel vált ismertté.

A The Prophet című film premierje április 30-án lesz Libanonban, ezt követően az öböl menti országokban, és Észak-Afrikában is bemutatják. Az animáció szereplői többek között Salma Hayek, Liam Neeson és John Krasinski hangján szólalnak meg.

Forrás: MTI

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + kettő =


Scroll to top