Tévedés, hogy Salma Hayek mexikói származású!

Nagyfiúk 2: Salma Hayek, akivel Sandler még szeretne együtt játszaniSalma Hayek filmszínésznő (42) – nálunk legutóbb a Nagyfiúk 2. című Adam Sandler őrültben szerepelt – producerségre adta a fejét, mégpedig egy animációs filmet készített The Prophet (A próféta) címmel. A gyönyörű filmsztár a film bemutatójára érkezett ősei szülőföldjére – de nem Mexikóba!

A filmszínésznő, libanoni származású – tehát nem mexikói, ahogy azt sokan gondolták – , ám ennek ellenére sosem járt az országban, új filmje kapcsán azonban végre eljutott felmenői hazájába.

A napokban bemutatják a Khalil Gibran költő (1883-1931) verseskötete alapján készült The Prophet (A próféta) című animációs filmet, amelynek a 48 éves Salma Hayek a társproducere volt.

A gyönyörű színésznő vasárnap ellátogatott a Libanon hegyei közt fekvő Bsarré faluba, Khalil Gibran szülőhelyére, hogy lerója tiszteletét a költő előtt. A sztár apai nagyapja Libanonból származott, a közel-keleti országból vándorolt ki Mexikó területére, ahol később Salma Hayek megszületett.

A színésznővel tartott az animációs film rendezője, Roger Allers is, aki az 1994-es Az oroszlánkirály és az 1991-es A Szépség és a Szörnyeteg című Disney-filmekkel vált ismertté.

A The Prophet című film premierje április 30-án lesz Libanonban, ezt követően az öböl menti országokban, és Észak-Afrikában is bemutatják. Az animáció szereplői többek között Salma Hayek, Liam Neeson és John Krasinski hangján szólalnak meg.

Forrás: MTI

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × öt =


Scroll to top