Quantcast

Tessa Thompson színésznő el van ájulva Will Smith-től

A Men in Black – Sötét zsaruk a föld körül című amerikai film női főszereplője Tessa Thompson borzasztóan kíváncsi egyik elődje, Will Smith véleményére. Sőt, szeretne találkozni vele és ha lehet a következő Men in Black filmben együtt is játszana vele. Nézd meg a részleteket!

M ügynök rajong J ügynökért

Tessa Thompson a Men In Black film női főszerplője
M ügynök (Tessa Thompson) a 2019-es Sötét zsaru

Egy kis magyarázat az "ügynökösdihez: "Will Smith "J" ügynököt alakította a Men In Balck franchise első három filmjében, Tessa az új, 2019-ben bemutatott film "M" ügynökét alakítja. Utóbbi elragadtatással beszélt elődjéről a

Nincs viccesebb annál, mint amikor kiderül, hogy a sztárok is rajonganak. A Men in Black – Sötét zsaruk a föld körül (Men in Black International, hazai bemutató: június 13.) New York-i premierjén Tessa Thompson például bevallotta, hogy mennyire el van ájulva Will Smith-től.

Pedig a színésznő maga is sztárnak számít, hiszen olyan apróságokban játszott már fontos szerepet, mint a Thor: Ragnarok és a Bosszúállók: Végjáték.

Neki mégis fő vágya, hogy újra beszélgethessen Will Smith-szel.

– Will három filmen keresztül volt sötét zsaru, szóval, őrült fontos nekem, hogy mit szól hozzám mint M ügynökhöz – nyilatkozta a színésznő, aki a filmben bebizonyítja, hogy viccelni és bunyózni is jól tud. – Nagyon remélem, hogy elégedett lesz velem. Nagyon szeretnék személyesen is találkozni vele meg dumálni kicsit! És ha lesz új Sötét zsaruk-film, talán újra vállal benne szerepet. Persze mindenképpen úgy, hogy Chris Hemsworth is marad… az lenne a legkirályabb!

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 3 =

Scroll to top