Terrortámadás a forgatás alatt

Nagyon rossz lelkiállapotban folyt A sötét ötven árnyalata utolsó jeleneteinek forgatása. A stáb a kanadai Vancouverben végzett több hónapos munka után a francia Cote D’Azurra települt át, hogy az utolsó romantikus jeleneteket felvegye. Ott-tartózkodásuk alatt történt a 84 halálos áldozatot követelő nizzai teherautós terrortámadás. Érthető, hogy a stábból senki nem volt feldobva.

A stáb érzéseiről Jamie Dornan, a férfi főszereplő számolt be a Daily Mailnek.

„Mindenki pocsékul érezte magát – meséli a színész. – Az egész világot megrázták az események, de úgy még rosszabb, ha majdnem pont ott van az ember, ahol mindez megtörtént.”

A stábot a terrortámadás színhelyétől kicsit távolabb, Monacóban szállásolták el. Ennek ellenére a közeli tragédia híre és a rendkívüli biztonsági intézkedések mindenkire nyomasztóan hatottak. A stábtagok szerettei ráadásul rémülten érdekelődtek, hogy mindenki jól van-e! A színészek meg a filmesek nem győztek mindenkit megnyugtatni, hogy nem esett bajuk…

A sötét ötven árnyalata a nagy sikerű A szürke ötven árnyalata folytatása. Dornan oldalán természetesen visszatér a női főszereplő, Dakota Johnson is.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 14 =


Scroll to top