Terhes Kristen Stewart?

Robert Pattinson, a színésznő párja volt épp a vacsoravendég, amikor többen látni vélték, hogy terhes Kristen Stewart. Egy a párhoz közel álló forrás is megerősítette az információt, ráadásul a bulvárlapok már apró pocakot is felfedezni vélnek a színésznőn!

Úton (On the Road). Lehet hogy terhes Kristen Stewart?
Kristen Stewart

Valóban terhes Kristen Stewart? Az lenne az év celebbaby híre!

Kristen Stewart és Robert Pattinson az Alkonyat című filmmel robbant be a köztudatba. A filmbéli szerelmesek állítólag az életben is összejöttek, hogy ez igaz vagy sem, azt Kristen Stewart sokáig próbálta leplezni. A hírt, miszerint terhes Kristen Stewart, a színésznő sajtószóvivője nem kívánta kommentálni a híresztelést, ahogy mondani szokás “sem cáfolni, sem megerősíteni” nem szerette volna. Az elmúlt 24 órában a találgatások a szupersztár várandósságáról ellepték a Facebookot, a Twittert és a többi közösségi oldalt, és többen már az “Év Legnagyobb Celebbaby Hírének” titulálják a szóbeszédet.

A bizonyítékok terhességre

Először is a pocak, amely az újságok szerint pocaklakót is tartalmazhat. Aztán a jóbarát, aki közel áll a színészpárhoz. Itt azért felmerülhet kérdésként, hogy mi motivál egy jóbarátot arra, hogy egy ilyen hírt ( vagy kacsát) közzé tegyen?

Terhes Kristen Stewart?
Kristen Stewart az Úton főszerepében

Kristen Stewart és Robert Pattinson együtt vacsoráztak a hétvégén, ekkor látták egyesek a pletykákra okot adó “kidudorodással” a színésznő hasán. Egy másik forrás szerint “Kristen kétszer is tósztot mondott – bor helyett vízzel, ami elég szokatlan, hacsak nem vagy terhes“. A sztárpárt vasárnap reggel egy eljegyzési gyűrűket árusító üzletben is látták, ami tovább erősíti azokat az információkat, mely szerint terhes Kristen Stewart.

Kristen Stewart az Úton főszerepében
Vajon van-e ruha a szereplőkön?

Úton: főszerepben Kristen Stewart

Az Úton (On the Road) című filmben Kristen Stewart Marylou-t, az egyik főhős szabados nőjét alakítja, a kritikák szerint “meglepő hitelességgel”. A film Jack Kerouac legendás regényéből készült és 2013. március 21-én lesz a hazai bemutatója. Egy biztos: ebben a filmben abszolút nem úgy látszik, hogy terhes Kristen Stewart. De utána lehetne…

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + tizenkilenc =


Scroll to top