Téged akarlak

- filmrakat | 2013. május 15. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Aki látta A felhők fölött 3 méterrel című, nagy sikerű romantikus filmet, az a tinédzser szerelem Téged akarlak című folytatását biztosan nem hagyja ki. Hache (Mario Casas) és Babi (María Valverde) két külön világ, míg előbbi folyton keresi a bajt, a lány jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt.

A két különböző világból érkező tinédzser a bennük rejlő ellentétek ellenére megtapasztalta a szerelem érzését, de vajon mi lett velük azóta, hogy útjaik különváltak? A Téged akarlak (Tengo Ganas De Ti) a közönség körében a mai napig rendkívül népszerű romantikus dráma folytatása.

Téged akarlak: Gin (Clara Lago) és Hache (Mario Casas)

Téged akarlak: Gin (Clara Lago) és Hache (Mario Casas)

Téged akarlak [+16]

spanyol romantikus film

Rendező: Fernando González Molina
Szereplők: Mario Casas, María Valverde, Clara Lago

Bemutató várható dátuma: 2013. június 06.
Magyarországon forgalmazza az ADS Service Kft.
Téged akarlak: lehet az első nagy szerelm után még újra szeretni valakit?

Téged akarlak: lehet az első nagy szerelm után még újra szeretni valakit?

Fenntartások nélkül, újra szeretni

A csodálatos tinédzser szerelmek egy életen át beleégetik magukat az emberbe. Az első, a legnagyobb szerelem talán sohasem múlik el, és a szakítás is mélyebb sebeket üt mint máskor, mert abból is az első a legmélyebb, legfájóbb. A téged akarlak azt boncolgatja, hogy a legnagyobb szerelem után vajon mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy valaki ismét képes legyen fenntartások nélkül szeretni.

Téged akarlak - fenntartások nékül

Téged akarlak – fenntartások nékül

Téged akarlak – röviden

Hache elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelonába. Mire visszaérkezik, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte. Babi új életet kezdett, egy másik férfivel jár. Hache előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált.

Téged akarlak: Hache előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál

Téged akarlak: Hache előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál

Találkozik egy lánnyal Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel.

Téged akarlak: Hche és Gin a ringben

Téged akarlak: Hche és Gin a ringben

A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. Vajon el tudja felejteni Babit?

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × kettő =