Ted 2 (2015) amerikai vígjáték

Amanda Seyfried és Mark Wahlberg a Ted 2-benEz a beszélő plüssmackó mindenki kedvence lett, a nők pedig egyenesen bomlanak érte. Ám Ted megkomolyodott (?), megnősült és most gyereket szeretne. Azt gondolhatnánk, hogy ez teljességgel lehetetlen, ám a trágár maci és barátja John nem ismer lehetetlent, főleg, ha egy csinos ügyvédnő (Amanda Seyfried) egyengeti az útjukat.

Ted 2. (+16)
Színes, szinkronizált amerikai vígjáték, 2015

Gyártó: Universal, 2015
Írta: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild. Operatőr Michael Barrett. Producerek Scott Stuber, Seth MacFarlane, John Jacobs, Jason Clark. Executive producer Alec Sulkin, Wellesley Wild
Rendezte: Seth MacFarlane

Szereplők: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Ted (Nagypál Gábor)

Országos bemutató: 2015. július 16. Bemutatja a UIP-Duna Film.

Ted gyereket szeretne feleségétől

Ted 2 – filmajánló

Ted a derék plüssmackó visszatér a mozivászonra, hogy megvalósítsa második dédelgetett álmát. Igen mert az első már sikerül: megházasodott! Gyönyörű feleségétől – aki nem plüss maci! – szeretne egy családod, de nyilván játékmackó létére nem igazán lehet vér szerinti gyereke. Tedet és barátját (Mark Wahlberg) nem kell féltenünk az újabb akadályoktól. Ha megoldható az ügy, akkor ők meg is oldják. De ehhez előbb egy spermadonort kell szerezni, majd a bíróság előtt be kell Tednek bizonyítania, hogy alkalmas arra, hogy jó apa legyen.

Ted 2 - a plüss maci visszatér
Ted tehát összeházasodott Tami-Lynn-nel, álmai közönséges nőjével. Problémák jelentkeznek kapcsolatukban, ezért a fiatalok úgy döntenek, gyermeket vállalnak, hogy megmentsék házasságukat. Álmaik azonban szertefoszlanak, amikor a hatóságok közlik, hogy Ted nem természetes személy, hanem tárgy, s ezáltal nem jogosult örökbefogadásra. A tetejében a zöldségestől is kirúgják, ahol dolgozott. A hatóságok ráadásul arról tájékoztatják, hogy a házasságkötést semmissé nyilvánították.

A mérges és szomorú Ted arra kéri barátját, segítsen neki beperelni az államot, hogy megkaphassa őt megillető jogait. Felkérik a fiatal, orvosimarihuána-függő ügyvédet, Samantha L. Jacksont (Amanda Seyfried), hogy képviselje érdekeiket.

Amikor Ted elveszti a pert, kénytelenek New Yorkba menni, hogy meggyőzzék a legendás polgárjogi ügyvédet, Patrick Meighant (az Oscar®-díjas Morgan Freeman játssza), vegye őket pártfogásába. Ha nyernek, be tudják bizonyítani, hogy Ted nem csupán egy sörissza, marihuánameghajtású plüssmackó, hanem létező személy, akit ugyanolyan jogok illetnek meg, mint az összes többi sörissza, marihuánameghajtású amerikait.

Ted 2 szinkronizált előzetes

Seth MacFarlane visszatér íróként, rendezőként és a címszereplő mackó eredeti hangjaként minden idők legnagyobb bevételt hozó korhatáros vígjátékának a folytatásában. A csapatban ismét ott lesz a főszereplő Mark Wahlberg, és az írótársak, Alec Sulkin és Wellesley Wild.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × három =


Scroll to top