Tarzan legendája (Legend of Tarzan, amerikai kalandfilm, 2016)

Tarzan legendája jelenetfotóTarzan legendája nem az ismert történet legelejéről veszi fel a fonalat, hanem akkor kezdődik, amikor az egykori vadember már 10 esztendeje jól öltözött és jól nevelt úriemberként él a civilizált Angliában.

Ám amikor egykori otthonát veszély fenyegeti, nem tehet mást, mint Afrikába utazik és szembe száll a barátait fenyegető veszedelemmel. Tarzan vadonatúj története izgalmas és intenzív filmes kaland, melyet különleges látványa tesz még érdekesebbé.

Tarzan legendája (12)
színes, amerikai kalandfilm, 2016

Eredeti cím: Legend of Tarzan

Főszereplők: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, John Hurt, Djimon Hounsou. Zene: Mario Grigorov. Fényképezte: Henry Braham. Látvány: Stuart Craig. Írta: Edgar Rice Burroughs, Stuart Beattie, Craig Brewer, John Collee, Adam Cozad. Rendezte: David Yates

Magyarországi bemutató: 2016. június 30. Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tarzan legendája – filmajánló

John Clayton (Alexander Skarsgård) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jóakarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.
A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizáció pusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.

Tarzan legendája – filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top