Különleges alkalom: szinkron színésznek állt Lukács Laci a Tankcsapdából

Kezdődött azzal, hogy a Metallica a budapesti koncertjén eljátszotta a magyar rockbanda egyik számát. Most pedig a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci szinkronizálja a Metallica frontemberét, James Hetfieldet az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben!

Lukács Laci szinkronban
A Metallica frontemberét szinkronizálja Lukács Laci

Te elénkeled a nótámat, én szinkronizállak a filmben!

Május 23-án indul a mozikban Joe Berlinger Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmje, melyben az egyik mellékszereplőnek, a Metallica frontemberének, James Hetfieldnek, a Tankcsapda alapítója és énekese, Lukács Laci kölcsönzi a magyar hangját.

Tankcsapda frontembere szinkronizálja James Hetfieldet
James Hetfield bőrébe kell bújni...

Lukács Laci örült a felkérésnek, mert izgalmas volt számára a feladat, és nagy tisztelője James Hetfieldnek és a Metallicának. A tisztelet kölcsönös, mert a Metallica legutóbbi magyarországi koncertjén a Tankcsapdától is elénekelt egy számot.

Rob & Kirk's Doodle: A Legjobb Méreg (Budapest, Hungary - April 5, 2018)

A Sundance Filmfesztivál programjában is szereplő film, Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának és feleségének a történetét meséli el. Joe Berlinger filmje arra próbál rávilágítani, hogyan kénytelen szembesülni egy fülig szerelmes nő azzal a ténnyel, hogy a bizonyítékok alapján kiderül, álmai férfija valójában egy pszichopata gyilkos.

Főszereplői: Zac Efron és Lily Collins.
Mellékszerepekben James Hetfielden kívül olyan hírességek is feltűnnek, mint Jim Parsons (Agymenők) és John Malkovich.

 

Forrás: Big Bang Media

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + 1 =

Scroll to top