Quantcast

Tagadja a zaklatás tényét Michael Douglas

Magához nyúlt Michael Douglas az egyik korábbi női alkalmazottja előtt. A hölgy ezt állítja, mi megmutatjuk hogy a filmsztár szerint mi ebből az igazság.

1994-ben Zaklatás címmel mutatták be Barry Levinson filmjét, melyben a gyönyörű Meredith (Demi Moore) zaklatással vádolja meg kollégáját, akit Michael Douglas alakít. Az élet különös fintora, hogy a sármos színész csaknem negyedszázad elteltével a valóságban is zaklatási ügybe keveredett. Igaz, a történet a 80-as évekre nyúlik vissza – derül ki az MTI alábbi közleményéből.

Meglepő módon megelőző cáfolatban tagadta állítólagos helytelen szexuális viselkedését Michael Douglas.

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt, producert produkciós cégének egy korábbi női alkalmazottja akarja megvádolni azzal, hogy harminc éve, az 1980-as években önkielégítést végzett előtte – olvasható a The Guardian brit napilap honlapján.

Az áldozat még nem ismertette nyilvánosan vádjait, ám Michael Douglas ügyvédei révén megtudta, hogy a Hollywood Reporter című filmes szaklapban fog megjelenni a cikk az állítólagos esetről.

A Deadline című magazinnak nyilatkozva Michael Douglas „teljes hazugságnak, koholmánynak” nevezte a vádat, aminek „semmi igazságalapja nincsen”.

Egykori alkalmazottja azzal is vádolja, hogy „pirulásra okot adó szövegeket suttogott a fülébe, és használt telefonbeszélgetéseikben, és kiközösítette őt, amikor távozott a vállalattól”.

Utóbbi állításokat Douglas elenyészőnek nevezte, ugyanakkor bocsánatot kért, „ha közönségesen beszélt volna barátaival”. Azt azonban cáfolta és „teljesen valótlannak” nevezte, hogy megakadályozta volna egykori alkalmazottja előmenetelét a filmiparban.

Elmondta, hogy több mint 30 éve nem áll kapcsolatban vádlójával. Hozzátette, hogy „lesújtották az állítások, és hajlandó mindent beismerni, amiről úgy véli, hogy felelős”. „Nincs bizonyíték. Ez nem fog bíróság elé kerülni. Ez az ügy elévült” – hangsúlyozta.

Forrás: MTI

Scroll to top