Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben

- filmrakat | 2013. március 18. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Paititi a legendákkal övezett, elveszett inka város, melynek felkutatására egy neves régészt kérnek fel, akinek szerencsétlen balesete miatt Tad Jones, a csudálatos felfedezésekről álmodozó kőműves ugrik be az expedícióba.

Tad Jones csudálatos kalandjai plakát

Tad Jones csudálatos kalandjai filmplakát

Tad Jones csudálatos kalandjai (Las aventuras de Tadeo Jones) 3D-s spanyol animációs filmben láthatók a hazai mozikban.

Tad Jones csudálatos kalandjai 3d-ben [+6]

Spanyol animációs film

Rendezte: Enrique GATO
Zene: One Direction

Magyar hangok: Galambos Péter, Csőre Gábor, Papp János, Németh Borbála, Kerekes József

Magyarországi mozipremier: 2013. április 18.
Magyarországi moziforgalmazó: PARLUX Entertainment

Az inkák kincse

Paititi legendája a mai napig létezik, kincsvadászok egész serege kutatja még ma is azt az elveszett inka várost, ahová a legenda szerint az inkák a kincseiket rejtették el a hódító spanyolok elől. Tad Jones felfedező útja tehát nem egyedüli történet, a valóságban is gyakorta megtörténik. Paititi valahol Dél-Amerikában bújik meg, a legtöbben arra tippelnek, hogy az Andok hegységtől keletre, valahol Dél-kelet Peru esőerdőinek mélyén.

Tad Jones csudálatos kalandjai röviden

Már az is egy kisebb fajta csoda, ahogy Tad bekerült az expedícióba. Ő mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére akkor nyílik lehetősége, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében Tadnek kell beugrania régész barátja helyett, egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően Tad Jonesra esik a választás: őt küldik el a perui felfedezőútra.

Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart és bármire képesek, hogy megtalálják az elveszett kincseket. Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt, hogy megmentse ellensége karmai elől a várost és kincstárát. Útján végig kíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan hő társa, Jeff, a kutyus.

Tad Jones csudálatos kalandjai szinkronos előzetes

http://youtu.be/p6xtytDXu18

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hat + 2 =