Szűzőrség (2018) amerikai vígjáték

Szűzőrség (2018): Rájuk bizony vigyázni kell!
Rájuk bizony vigyázni kell!

Három szülő rájön, hogy lányaik a szalagavatóra időzítve szeretnék elveszíteni a szüzességüket, ezért titkos szűzőrséget szerveznek, hogy az akciót meghiúsítsák. Hogy ez életük legemlékezetesebb napja lesz, arra mérget lehet venni!

A szalagavató éjszakája autós üldözésekkel, féktelen bulizással és anális sörtölcsér-vetélkedővel telik, és a szülők egyre inkább rájönnek, hogy lányaikból olyan okos, határozott és céltudatos fiatal nők lettek, amilyennek mindig is látni szerették volna őket.

Nézd meg az Amerikai pite vígjátékok sémájára, de a srácok helyett ezúttal a kamasz lányokat a középpontba állító film adatlapja alatt a magyarul beszélő filmelőzetest és a jelenetfotókat, az érdekességek között pedig azt is megtalálod, hogy mi az az anális-sörtölcsér vetélkedő…

Szűzőrség adatlap, plakát

Szűzőrség (2018) amerikai vígjáték plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 102 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: vígjáték,
Nemzetközi filmadatbázis: Blockers
Forgatókönyv: Brian Kehoe & Jim Kehoe, Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg, Eben Russell
Szereplők: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan, Gideon Adlan, Graham Phillips, Miles Robbins, Sarayu Blue

Rendezte: Kay Cannon
Hazai mozipremier: 2018. május 3.
Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Tartalom

Lisa (Leslie Mann), Mitchell (John Cena) és Hunter (Ike Barinholtz) a sors keserű fintora nyomán szerveződik elszánt csapattá, lányaik azonban az óvoda első napjától a legjobb barátnők. Repül az idő, a lányokból belemenős fiatal nők lesznek, mialatt szüleik aggodalommal telve asszisztálják végig életük jeles napjait a születésnapoktól a kamaszpanaszos hisztiken át az első táncokig és most a szalagavatóig.

Amikor a három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.

Szűzőrség:  ők akarják megállítani lányaikat az elhatározásukban
Ők akarják megállítani lányaikat az elhatározásukban

A szülők éppen annyira különböző karakterek, mint a nevelési stílusuk. A szingli Lisa és lánya, Julie a legjobb barátnők, akik minden titkukat megosztják egymással. A sportmániás, csupa izom Mitchell minden erejével támogatja Kaylát felesége, Marcie oldalán. A csúnya válás után kissé megzakkant Hunter csak félig van jelen a lánya, Sam életében, de azt az alkalmat nem hagyná ki semmiért, hogy besurranjon szeme fénye szalagavatójára, szándékai szerint örökre felejthetetlenné téve a napot.

Miután a megdöbbent szülők számos sokatmondó üzenetre bukkantak, amelyek a lányok szűztelenítési fogadalmáról szólnak, a botcsinálta trió hozzálát, hogy megakadályozzák őket abban, ami szerintük életük legnagyobb hibája lenne.

Leslie Mann, Ike Barinholtz és John Cena alkotják a szűzvédelmi triót Kay Cannon, a Tökéletes hang sorozat egyik írójának rendezői debütálásában.

Jelenetfotók – képek

Szűzőrség: a lányoknak megvannak a jelöltjei az estére
A lányoknak megvannak a jelöltjei az estére

Szűzőrség: az anális-sörtölcsér (szerencsére csak az egyik vége látszik...)
Az anális-sörtölcsér (szerencsére csak az egyik vége látszik…)

Fotók: UIP-Duna Film

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő filmelőzetes

https://youtu.be/_pRqNMZQ3Ug

Érdekességek – Hírek

Anális sörtölcsér-vetélkedő: viszonylag új buliszokás, amelynek keretében az emésztőrendszer alsó részén juttatják be a szervezetbe a sört vagy más alkoholt. Ezzel sikerül kikerülni a máj méregtelenítő hatását, így az alkohol gyorsabban jut a vérkeringésbe és nagyobb hatást fejt ki. NE PRÓBÁLD KI!


A főszereplők közül a legnagyobb név kétség kívül Leslie Mann, aki legutóbb a Hogyan legyünk szinglik? című vígjátékban mutatta meg, milyen kiváló a komikus szerepekben. Az összes szerepe a nemzetközi filmadatbázisból a linkre kattintva tekinthető meg.


Scroll to top