Szűzőrség (2018) amerikai vígjáték

Szűzőrség (2018): Rájuk bizony vigyázni kell!
Rájuk bizony vigyázni kell!

Három szülő rájön, hogy lányaik a szalagavatóra időzítve szeretnék elveszíteni a szüzességüket, ezért titkos szűzőrséget szerveznek, hogy az akciót meghiúsítsák. Hogy ez életük legemlékezetesebb napja lesz, arra mérget lehet venni!

A szalagavató éjszakája autós üldözésekkel, féktelen bulizással és anális sörtölcsér-vetélkedővel telik, és a szülők egyre inkább rájönnek, hogy lányaikból olyan okos, határozott és céltudatos fiatal nők lettek, amilyennek mindig is látni szerették volna őket.

Nézd meg az Amerikai pite vígjátékok sémájára, de a srácok helyett ezúttal a kamasz lányokat a középpontba állító film adatlapja alatt a magyarul beszélő filmelőzetest és a jelenetfotókat, az érdekességek között pedig azt is megtalálod, hogy mi az az anális-sörtölcsér vetélkedő…

Szűzőrség adatlap, plakát

Szűzőrség (2018) amerikai vígjáték plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 102 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: vígjáték,
Nemzetközi filmadatbázis: Blockers
Forgatókönyv: Brian Kehoe & Jim Kehoe, Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg, Eben Russell
Szereplők: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan, Gideon Adlan, Graham Phillips, Miles Robbins, Sarayu Blue

Rendezte: Kay Cannon
Hazai mozipremier: 2018. május 3.
Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Tartalom

Lisa (Leslie Mann), Mitchell (John Cena) és Hunter (Ike Barinholtz) a sors keserű fintora nyomán szerveződik elszánt csapattá, lányaik azonban az óvoda első napjától a legjobb barátnők. Repül az idő, a lányokból belemenős fiatal nők lesznek, mialatt szüleik aggodalommal telve asszisztálják végig életük jeles napjait a születésnapoktól a kamaszpanaszos hisztiken át az első táncokig és most a szalagavatóig.

Amikor a három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.

Szűzőrség:  ők akarják megállítani lányaikat az elhatározásukban
Ők akarják megállítani lányaikat az elhatározásukban

A szülők éppen annyira különböző karakterek, mint a nevelési stílusuk. A szingli Lisa és lánya, Julie a legjobb barátnők, akik minden titkukat megosztják egymással. A sportmániás, csupa izom Mitchell minden erejével támogatja Kaylát felesége, Marcie oldalán. A csúnya válás után kissé megzakkant Hunter csak félig van jelen a lánya, Sam életében, de azt az alkalmat nem hagyná ki semmiért, hogy besurranjon szeme fénye szalagavatójára, szándékai szerint örökre felejthetetlenné téve a napot.

Miután a megdöbbent szülők számos sokatmondó üzenetre bukkantak, amelyek a lányok szűztelenítési fogadalmáról szólnak, a botcsinálta trió hozzálát, hogy megakadályozzák őket abban, ami szerintük életük legnagyobb hibája lenne.

Leslie Mann, Ike Barinholtz és John Cena alkotják a szűzvédelmi triót Kay Cannon, a Tökéletes hang sorozat egyik írójának rendezői debütálásában.

Jelenetfotók – képek

Szűzőrség: a lányoknak megvannak a jelöltjei az estére
A lányoknak megvannak a jelöltjei az estére

Szűzőrség: az anális-sörtölcsér (szerencsére csak az egyik vége látszik...)
Az anális-sörtölcsér (szerencsére csak az egyik vége látszik…)

Fotók: UIP-Duna Film

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő filmelőzetes

https://youtu.be/_pRqNMZQ3Ug

Érdekességek – Hírek

Anális sörtölcsér-vetélkedő: viszonylag új buliszokás, amelynek keretében az emésztőrendszer alsó részén juttatják be a szervezetbe a sört vagy más alkoholt. Ezzel sikerül kikerülni a máj méregtelenítő hatását, így az alkohol gyorsabban jut a vérkeringésbe és nagyobb hatást fejt ki. NE PRÓBÁLD KI!


A főszereplők közül a legnagyobb név kétség kívül Leslie Mann, aki legutóbb a Hogyan legyünk szinglik? című vígjátékban mutatta meg, milyen kiváló a komikus szerepekben. Az összes szerepe a nemzetközi filmadatbázisból a linkre kattintva tekinthető meg.


Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top