Szuperhősös film készül Chris Pratt főszereplésével

Chris Pratt főszereplésével idén nyáron mutatják be a hazai mozik a legújabb Jurassic World filmet, jövőre pedig egy szuperhősös produkcióban láthatjuk. A filmsztár idén még feltűnik a Bosszúállók: Végtelen háború című fantasyban is, ahol Űrlord (Star Lord) bőrébe bújik. Lássuk, mit tudunk a jövőre bemutatásra kerülő szuperhősös moziról!

Cowboy Ninja Viking

Ezt a címet fogja viselni a 2019-es fantasy. A cím megtévesztő lehet, de annyit elárulhatunk: a három jelző nem három karaktert takar…

Ideje volt már, hogy Chris Pratt egy kultikus képregénysorozat szuperhőseként is megjelenjen a filmvásznon. A.J. Liberman képregényének hőse egy tudathasadásos fiatalember, akit a kormány terrorelhárító szuperkatonának képez ki. Duncan egy cowboy, egy nindzsa és egy viking képességeivel bír, ezért kapta a sorozat a Cowboy Ninja Viking címet.

Azt még nem tudni, vicces-groteszk vagy komoly irányba viszik-e el a filmet, a direktori székbe mindenesetre a The Walking Dead egyik rendezője, Michelle McLaren ül, aki a zombikkal egészen komolyan bánt. McLaren a Trónok harcából és a Totál szívásból is jegyez néhány epizódot, tehát nem kispályás játékos.

Mielőtt Pratt szekercét, katanát és coltot ragadna, még ismét megmérkőzik a dinókkal a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatásban.

Forrás: UIP Hírek

Scroll to top