Szuperhősös film készül Chris Pratt főszereplésével

Chris Pratt főszereplésével idén nyáron mutatják be a hazai mozik a legújabb Jurassic World filmet, jövőre pedig egy szuperhősös produkcióban láthatjuk. A filmsztár idén még feltűnik a Bosszúállók: Végtelen háború című fantasyban is, ahol Űrlord (Star Lord) bőrébe bújik. Lássuk, mit tudunk a jövőre bemutatásra kerülő szuperhősös moziról!

Cowboy Ninja Viking

Ezt a címet fogja viselni a 2019-es fantasy. A cím megtévesztő lehet, de annyit elárulhatunk: a három jelző nem három karaktert takar…
Utazók amerikai sci-fiChris Pratt és Jennifer Lawrence az Utazók című filmben

Ideje volt már, hogy Chris Pratt egy kultikus képregénysorozat szuperhőseként is megjelenjen a filmvásznon. A.J. Liberman képregényének hőse egy tudathasadásos fiatalember, akit a kormány terrorelhárító szuperkatonának képez ki. Duncan egy cowboy, egy nindzsa és egy viking képességeivel bír, ezért kapta a sorozat a Cowboy Ninja Viking címet.

Azt még nem tudni, vicces-groteszk vagy komoly irányba viszik-e el a filmet, a direktori székbe mindenesetre a The Walking Dead egyik rendezője, Michelle McLaren ül, aki a zombikkal egészen komolyan bánt. McLaren a Trónok harcából és a Totál szívásból is jegyez néhány epizódot, tehát nem kispályás játékos.

Mielőtt Pratt szekercét, katanát és coltot ragadna, még ismét megmérkőzik a dinókkal a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatásban.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top