Szűkölő kamaszkor (2016) olasz filmvígjáték

Edoardo tizenhét éves, fitymaszűkülete van és el akarja veszíteni a szüzességét. Duccio Chiarini bemutatkozó nagyjátékfilmje intim közelségbe hozza a felnőtté válás témáját. A Short Skin – Szűkölő kamaszkorban lágy komikum és drámai mélység ötvöződik egy hiteles, sokszor megmosolyogtatóan őszinte történetben. A film megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Short Skin – Szűkölő kamaszkor (16)
színes, olasz vígjáték, 2016, 86 perc

Eredeti cím: Short Skin – I dolori del giovane Edo
Nemzetközi cím: Short Skin
Gyártó: La Régle Du Jeu

Rendezte: Duccio Chiarini Forgatókönyv: Duccio Chiarini, Ottavia Madeddu, Marco Pettenello, Miroslav Mandic Fényképezte: Baris Ozbicer
Producer: Damir Ibrahimovich, Janine Jackowski, Leon Lucev, Andrea Staka Vágó: Duccio Chiarini, Babak Jalali

Főszereplők: Matteo Creatini, Franscesca Agostini, Nicola Nocchi, Mariana Raschillà, Bianca Ceravolo, Michele Crestacci

Országos bemutató: 2016. február 11. Magyarországon forgalmazza a Mozinet.

Szűkölő kamaszkor – filmajánló

Edoardo (Matteo Creatini) most tizenhét éves, és ha a hormonok nem jelentenének számára elég nyomást, környezete még tovább sulykolja bele azt az érzést, hogy minden a szex körül forog. Az egyetlen nehézség a szűz fiú számára, hogy fitymaszűkülete van, amely meggátolja őt a szexuális felfedezésben – legalábbis addig, ameddig szembe nem néz a gyerekkora óta meglévő problémával.

Edoardo családjával együtt – a folyton civakodó szüleivel, valamint csipkelődő húgával – Pisa közelében, egy tengerparti nyaralóban vakációzik. A fiú szerencsére elég indokot talál, hogy kitegye a lábát a házból, hogy például gyerekkori barátjával, Arturóval (Mariana Raschillà) lógjon. Arturo annyira szüzessége elvesztésének megszállottja, hogy mindent megpróbál a cél elérése érdekében, még fizetni is hajlandó lenne érte, és természetesen barátját is efelé terelgeti. Edoardo gátlásainak leküzdésében segítségére lesz a szomszéd unokájának, Biancának (Franscesca Agostini) az érkezése, aki mindig is tetszett a fiúnak; valamint a helyi bandában játszó extrovertált lány, Elisabetta (Nicola Nocchi).

Szűkölő kamaszkor – feliratos előzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − tizenöt =


Scroll to top