Szörnyetegből szerethető Pac Man

- filmrakat | 2015. május 18. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: PixelsPac Man rátámad az emberiségre és Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James és Peter Dinklage előtt a feladat, hogy megfékezze a számítógépes szörnyeteget. A Pixel című film rendezőjének pedig még ennél is nehezebb a feladata: szerethetővé kell tennie a szörnyet!

Chris Columbus már sokféleképpen klasszikussá vált. A Reszkessetek betörők, a Mrs. Doubtfire vagy az első Harry Potter-film megrendezése előtt már a Szörnyecskék és Kincsvadászok megírása is elég volna, hogy helyet kapjon a hollywoodi istenek között. Mégis vannak gondjai.

Mostanában például azt kell megoldania, hogyan lehet egy több mint tíz méter magas, gonosz sárga gömböt megszerettetni a nézőkkel. Sőt, a kérdés még bonyolultabb: azt kell kitalálnia, hogyan lehet a híres, régi videójáték, a Pac Man kicsi sárga bigyójáról elhitetni, hogy hatalmasra nő, és rátámad Amerikára…

A rendező azt ígéri, hogy a Pixel, melyben Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James és nem utolsó sorban a Trónok harcával világhírűvé vált Peter Dinklage játssza főszerepet, nemcsak szeszélyes vígjáték lesz, hanem izgalmas, trükkökkel teli katasztrófafilm-paródia is.

Ez nem egy tipikus Sandler-film, és Peter Dinklage is más lesz, mint megszoktuk – nyilatkozta nemrég a rendező. – De én is egész mást csinálok, mint máskor. Rengeteg időt töltöttünk azzal, hogy kialakítsuk a trükköket: tényleg olyanok lesznek, amilyet még senki nem látott. A régi számítógépes játékok rátámadnak az emberekre, és pixelenként falják fel a városokat. De a legnehezebb tényleg az, hogy hogyan hitetem el az óriási Pac Manről, hogy nemcsak félelmetes, hanem igazi, bonyolult személyiség… És hogyan lesz nagyon cool.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − tizenhét =

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább