Szörnyetegből szerethető Pac Man

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: PixelsPac Man rátámad az emberiségre és Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James és Peter Dinklage előtt a feladat, hogy megfékezze a számítógépes szörnyeteget. A Pixel című film rendezőjének pedig még ennél is nehezebb a feladata: szerethetővé kell tennie a szörnyet!

Chris Columbus már sokféleképpen klasszikussá vált. A Reszkessetek betörők, a Mrs. Doubtfire vagy az első Harry Potter-film megrendezése előtt már a Szörnyecskék és Kincsvadászok megírása is elég volna, hogy helyet kapjon a hollywoodi istenek között. Mégis vannak gondjai.

Mostanában például azt kell megoldania, hogyan lehet egy több mint tíz méter magas, gonosz sárga gömböt megszerettetni a nézőkkel. Sőt, a kérdés még bonyolultabb: azt kell kitalálnia, hogyan lehet a híres, régi videójáték, a Pac Man kicsi sárga bigyójáról elhitetni, hogy hatalmasra nő, és rátámad Amerikára…

A rendező azt ígéri, hogy a Pixel, melyben Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James és nem utolsó sorban a Trónok harcával világhírűvé vált Peter Dinklage játssza főszerepet, nemcsak szeszélyes vígjáték lesz, hanem izgalmas, trükkökkel teli katasztrófafilm-paródia is.

Ez nem egy tipikus Sandler-film, és Peter Dinklage is más lesz, mint megszoktuk – nyilatkozta nemrég a rendező. – De én is egész mást csinálok, mint máskor. Rengeteg időt töltöttünk azzal, hogy kialakítsuk a trükköket: tényleg olyanok lesznek, amilyet még senki nem látott. A régi számítógépes játékok rátámadnak az emberekre, és pixelenként falják fel a városokat. De a legnehezebb tényleg az, hogy hogyan hitetem el az óriási Pac Manről, hogy nemcsak félelmetes, hanem igazi, bonyolult személyiség… És hogyan lesz nagyon cool.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − hat =


Scroll to top