Szörnyen boldog család (2017) német animációs film

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Drakula gróf meglehetősen magányosnak érzi magát erdélyi kastélyában, és ezen, még a három aranyos kis denevér társa sem tud segíteni. Púpos komornyikja, Renfield szintén nem tudja feldobni a gróf hangulatát. Aztán hirtelen, évek multán először, megcsörren a gróf mobiltelefonja – a New York-i könyvkereskedő Emma Wishbone egy olyan helyet keres, ahonnan kísérteties jelmezeket kölcsönözhet… Olvasd tovább a gyerekeknek szóló animációs film rövid tartalmát a plakát alatt, nézd meg a trailert és a jelenetfotókat is!

Szörnyen boldog család

Plakát, adatlap

Szörnyen boldog család (2017) német animációs film plakátja

Színes, német film, készült 2017-ben, hossza 96 perc

Korhatár: 6 év

Eredeti cím: Happy Family

Forgatókönyv: David Safier, Catharina Junk
Eredeti hangok: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost, Jessica Brown Findlay, Celia Imrie, Catherine Tate

Rendezte: Holger Tappe

Hazai filmpremier: 2017. november 2.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. A családnak össze kell fognia és a fél világon át üldöznie kell a boszorkányt, hogy fordítsa vissza az átkot. A szokatlan kaland során Wishbonék jónéhány igazi szörnnyel is megküzdenek, nem utolsósorban az ellenállhatatlanul elbűvölő Drakula gróffal, aki halhatatlan szerelmével üldözi Emmát.

Nos, a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal…

Jelenetfotók – Képek

Szörnyen boldog család
Szörnyen boldog család (2017) német animációs film - Drakula
Szörnyen boldog család (2017) német animációs film

Fotók: Big Bang Media

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top