Filmcsillagok listája

Ki szeret feleslegesen gépelni? Márpedig ha kedvenc filmcsillagod legfrissebb hírei után kutakodsz, akkor csak be kell pötyögnöd a nevét a keresőbe. Különösen okostelefonon kényelmetlen így keresgélni. Szerencsére ez már a múlté, készítettünk egy olyan listát, amiben maximum két kattintással – semmi gépelés! – eljuthatsz kedvencedhez.

Így keress filmsztárokról friss információkat

Az egyes cikkek végén kiemeltük azokat a filmcsillagokat, akik különösen sokat tettek a film sikere érdekében. Hogy a hőn áhított elismerést sikerült-e elkönyvelni a neves színészeknek, rendezőknek, az már más kérdés.

Az alábbi listában betűrendben csoportosítva szerepelnek a magazinba bekerült művészek. Ha a színész, színésznő vagy a rendező nevére kattint, akkor a róla szóló oldalra kerül. A zárójelben szereplő szám azt jelenti, hogy a magazin hány cikkében szerepel az adott sztár.

Betűnként az első öt híresség nevét jelenítettük meg. Ha több mint öt, az adott betűvel kezdődő nevű filmcsillag szerepel az oldalunkon, akkor az utolsó neve alatt a “több” szóval jelöltük. Oda kattintva legördül a teljes lista.

Kellemes böngészést!

Filmcsillagok betűrendes listája

A

B

C

D

E

F

G

H

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

W

X

Z

0

Á

É

Ó

Filmsztárok listája

Filmsztárok a filmrakatban

Ha valamelyik filmsztár felkeltette az érdeklődését, kattintson a nevére!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hét − hat =