Szexterápia ausztrál vígjáték (2014)

Szexterápia (2014) ausztrál vígjáték

Szexterápia (2014) ausztrál vígjáték a szerelemről, önzésről és önzetlenségről, hazugságról és őszinteségről,  legfőképpen az egymás közti kommunikációról. Filmajánló:

Szexterápia (16) színes ausztrál vígjáték – 2014

Eredeti cím: The Little Death

Rendező: Josh Lawson Forgatókönyvíró: Josh Lawson Zeneszerző: Michael Yezerski Operatőr: Simon Chapman Producer: Michael Petroni Vágó: Christian Gazal

Szereplők:
Bojana Novaković (Maeve), Ben Lawson (Glenn), Josh Lawson (Paul), Damon Herriman (Dan), Patrick Brammall (Richard), Lisa McCune (Maureen), Lachy Hulme (Kim)

Forgalmazó: Cirko Film. Bemutató: 2014. december 18.

Az eredeti cím a francia „petit mort” kifejezésből származik, amely a szlengben az orgazmust jelöli.

Szexterápia tartalom

Valahol Ausztráliában, egy idilli, szép házakkal szegélyezett utcában öt pár lakik. Vannak köztük friss házasok, a megszokásba beleunt gyerekesek, eljegyzésben, illetve gyermekáldásban reménykedők.

Egy valami közös bennük: mindannyian titkos szexuális vágyakat dédelgetnek, és szenvedélyeik hajszolása abszurd és komikus helyzetekbe sodorja őket.

A Szexterápia az orgazmus köré építi az öt történetszálból összefonódó cselekményt, de a testiségen kívül másról is szól: szerelemről, önzésről és önzetlenségről, hazugságról és őszinteségről, és legfőképpen az egymás közti kommunikációról.

A helyenként meghökkentő, máshol megható, egy ponton összetalálkozó történetek könnyed szórakozást ígérnek sok nevetéssel, ugyanakkor tabukat feszegetnek és elgondolkodtatnak a párkapcsolatok működéséről is.

Egyvalami közös bennük: mindannyian titkos szexuális vágyakat dédelgetnek

Az eredeti cím a francia „petit mort” kifejezésből származik, amely a szlengben az orgazmust jelöli.

Szexterápia előzetes angol nyelven

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top