Ön szerint mennyire csinos Anna Kendrick?

- filmrakat | 2014. november 14. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az tudjuk hogy a hangja tökéletes Anna Kendrick színésznőnek, viszont sokat bántják amiatt, hogy túl alacsony, illetőleg nem túl csinos. Ön szerint is így van ez? Filmsztárok a Filmrakatban.

Cups: Anna Kendrick, a Tökéletes hang premierjén

Cups: Anna Kendrick, a Tökéletes hang premierjén

A trollok azért trollok, hogy mindenkibe belekössenek, és ez alól Anna Kendrick sem kivétel. A Tökéletes hang sztárja a Marie Claire magazinnak adott interjújában elárulta, hogy folyton a külseje miatt piszkálják az interneten, miszerint alacsony és nem elég csinos, akkor meg minek akarja megjátszani a sztárt.

A színésznőt azonban nem rázzák meg különösebben a rosszindulatú megjegyzések, mert már a gimnáziumban is ilyesmivel szekálták, tehát volt ideje hozzászokni. Többek között éppen emiatt is büszke arra, hogy nem a külseje miatt futott be szép mozis karriert, és ezért nem bánja, hogy soha nem fog szerepelni “A világ 50 legszebb színésznője” és hasonló listákon.

Anna Kendrick egyébként azt írta Twiter-oldalára, hogy alaposan leitatták a Marie Claire-interjún. Nyilván azért, hogy jobban megoldódjon a nyelve, pedig neki ezzel igazán vigyáznia kéne, hisz erősen terejdőben van az a pletyka, mely szerint az Alkonyat sztárja nagy rajongója az alkoholnak!

A színésznőt, akit négy éve Oscarra jelöltek az Egek ura című filmben nyújtott alakításáért, legközelebb a Tökéletes hang 2-ben, 2015 májusában láthatjuk.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább