Szerény maradt a világ egyik legjobban kereső filmsztárja

A Partiállat jelenetfotó: Szerény maradt a jól kereső világsztár
Szerény maradt a jól kereső világsztár
Ami nálunk a „100 Forintos bolt”, az Amerikában a „Minden 1 dollár”, ahol lencsevégre kapták napjaink egyik legnépszerűbb színésznőjét. Melissa McCarthy a túlsúlyos komika nem felejti el honnan jött és bármennyit is keres, nem száll el tőle. Hogy mit mond erről a népszerű filmsztár, az az IC Press alábbi írásából kiderül.

Talán ezért sikeresek a Melissa McCarthy filmek

A vígjáték sztárok nem úgy születnek, hogy egyből a mozifilmek szereplőinek élvonalában találják magukat, nekik is meg kell küzdeni a sikerért. Így volt ezzel a duci filmsztár is.

Melissa McCarthy a világ harmadik legjobban kereső színésznője: pedig enyhén szólva mindenben kilóg a sorból – talán azért, mert a szüleivel nőtt fel egy farmon, ahol kukoricát és szójababot termeltek, és folyton vicceltek.

Ha 18 éves koromban olyan sikeres lettem volna, mint aztán 30 évesen lettem, abba valószínűleg belebolondulok – mondta a színésznő.

A dagi filmsztár sokkal sikeresebb, mint 30 évesen volt, hiszen sok stand up és tévésiker után 2011-ben a Koszorúslányok hozta meg számára a nagy áttörést.

Azt mondja, az a titka, hogy mindenből a legjobbat igyekszik kihozni. Amikor nem talált magának megfelelő ruhát, divatmárkát alapított, és a Seven7 rajta is nagyon dögös. Amikor nem talált magának elég jó vígjátékot, akkor írni kezdett, és amikor igazi rendezőre volt szüksége, a férjét kérte fel. Így született legutóbbi sikere, A partiállat (Life of the Party, már a mozikban) és még sok filmje. És bár egy 9000 négyzetlábas házban laknak, nemrégiben egy „Minden 1 dollár” boltban fotózták le.

20 év kemény próbálkozás beépül a génjeidbe – véli a színésznő. – Én minden munkámat úgy veszem, hogy talán ez lesz az utolsó. Ebben kell lennem a legjobbnak. A partiállat-ot is így csináltam, és remélhetőleg így is folytatom.

A kezdő színésznőknek megvan tehát a recept: tessék szerénynek maradni akkor is, ha kezdenek jönni a sikerek. Melissa McCarthy szerény maradt akkor is, amikor a világ egyik legjobban kereső filmsztárja lett. És a tempót figyelve nincs megállás, akár még a legjobban fizetett színésznő is lehet!

Az IC Press cikke alapján

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top