Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák (2020)

A több szálon futó romantikus komédia középpontjában egy esküvőszervező, Jessie English (Maggie Grace) áll, akinek szerelmi…

Előzetes, szereplők, plakát, tartalom, mozipremier – Olvass tovább!

Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák

Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák (Love, Weddings & Other Disasters)

amerikai Romantikus, Vígjáték, 96 perc, korhatár: 12 év

A több szálon futó romantikus komédia középpontjában egy esküvőszervező, Jessie English (Maggie Grace) áll, akinek szerelmi élete romokban hever, miután barátja egy „ejtőernyős félreértés” miatt szakít vele.

Jessie ezt követően felkérést kap egy különösen fontos, mindössze nyolc nap múlva esedékes menyegző megszervezésére. Azért, hogy az esküvő a lehető legtökéletesebb legyen, Jessie semmit sem bíz a véletlenre: a vendéglátást a híres, de rendkívül mogorva Lawrence Phillipsre (Jeremy Irons) bízza, illetve a város egyik legfelkapottabb underground zenészét is sikerül beszerveznie.

Ha ez nem lenne elég kaotikus, az esküvői zűrzavarba bekapcsolódik egy „Hamupipőkéjét” kereső idegenvezető és egy orosz maffia elől menekülő, reality showban szereplő páros is.

Természetesen a maguk módján, eszméletlen kalandok során végül mind hozzátesznek valamit a „boldog befejezéshez”, azaz a Jessie által szervezett esküvő sikeréhez, közben meg mindannyian rájönnek, hogy a szerelem valójában nem csak kaotikus és zűrös, hanem egyben csodálatos is.


Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák plakát

Rendezte:
Dennis Dugan

Szereplők:
Maggie Grace, Diane Keaton, Andrew Bachelor, Jeremy Irons.

Hazai mozipremier: 2021. július 22.
Magyarországon forgalmazza: Prorom Entertainment
Gyártó: Align
Gyártás éve: 2020

Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák filmelőzetes


A filmhez kapcsolódó hírek, információk

Jeremy Irons alakítja a rendkívül mogorva Lawrence Phillipset a filmben. Természetesen őt sem kerüli el a szerelem. Erről bővebben olvashatsz itt: Karót nyelt étkeztetőt alakít Jeremy Irons

Diane Keaton alakítja azt a vak hölgyet, aki beleszeret a rendkívül mogorva Lawrence Phillipsbe (Jeremy Irons) Vakrandi hozza össze Diana Keatont a mogorva étkeztetővel.


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + 6 =

Scroll to top