A szerelem és egy jó szerep fiatalít

Eva Marie-Saint a csaknem 90 esztendős színésznő A Téli mese című film kapcsán jött rá: a szerelem és egy jó szerep fiatalít!

Téli mese - szerelem = örök fiatalság
Téli mese – szerelem = örök fiatalság. A filmben még a mellékszerepeket is olyan nagyágyúk vállalták, mint Russel Crowe, Will Smith és az örök ifjú Eva Marie-Saint!

A Téli mese (The Winters Tale, hazai bemutató: február 14.) igazi sztárparádéval kényezteti a meghatódni és izgulni vágyókat. A szerelemtől halhatatlanná váló hősei között ott van Colin Farrell, Jennifer Connelly és Russell Crowe is.

Meg még valaki, akiről kevesebb szó esik, pedig megérdemli a figyelmet: Eva Marie-Saint igazi filmes legenda. A 89 éves színésznő 1955-ben kapott Oscar-díjat az azóta klasszikussá vált Kazan-film, a Rakparton-ért, és ő volt Cary Grant partnere az Észak-Északnyugat-ban is. Legutóbb a 2006-os Superman-filmben játszott, de a fantasztikus kollégák és Akiva Goldsman író/rendező meggyőzte, hogy a Téli mese kedvéért függessze fel kicsit a nyugdíjas életet.

Hollywood nem Anglia, itt az idős nők ritkán kapnak szerepet – panaszkodott a New York-i gálapremieren a színésznő, aki húsz évet nyugodtan letagadhatna. – Ott Maggie Smith vagy Judi Dench tele van munkával, nálunk az öregeknek alig jut lehetőség. Én viszont játszani akarok. Méghozzá nem haldoklókat, hanem erős, egészséges, csak éppen öreg embereket. A Téli mesé-t is azért szeretem, mert tele van varázslattal, és nem érdekli az időt. A sztori szerint Colin Farrell és én egyidősek vagyunk… amikor ezt megtudtam, már bele is szerettem a forgatókönyvbe.

Forrás: IC Press | 2014. február 14.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top