Szép lassan összejön a hét mesterlövész

Denzel Washington a 2 kaliber című filmben

Antoine Fuqua rendező szervezi A hét mesterlövész című film remake-jéhez a stábot, egyre több színészről hallani, hogy csatlakozott a projekthez. Az első nagy fogása Denzel Washington volt, akivel korábban már együtt forgatták A védelmező című akciófilmet.

A közismert történetben egy rablóbanda fosztogatja a kis mexikói falut, időről időre elviszik a pénzt és a termést. Arra azért ügyelnek, hogy a parasztoknak annyit hagyjanak, hogy élni tudjanak a következő aratásig. A falu lakosai megelégelik az évente megismétlődő támadásokat és felbérelnek hét mesterlövészt, hogy segítsenek meg védeni a falut.

Az eredeti filmet 1960-ban mutatták be, melynek számtala nagy sztárja közül a banditák főnökét alakító Eli Wallach tavaly hunyt el.

Antoine Fuqua rendező állt neki, hogy a világsikerű western felújított változatát elkészítse. Az első név, ami a szereplők közül biztosnak tűnik, Denzel Washingtoné (képünkön) volt, de egyre másra jelennek meg az újabb sztárok a projektben.

Ethan Hawke: Sráckor, Sinister. Jön A hét mesterlövész?
A Sinister horrorban: Ethan Hawke

A következő nagy név Ethan Hawk, aki a rendezővel és Denzel Washingtonnal már készített közös filmet 2001-ben, Kiképzés címmel. Hawk épp most lépett ki élete leghosszabban készülő filmjéből:  a Sráckor egyik főszereplőjeként 12 évet töltött a film forgatásával.

A média az előkészületei közepén lévő western remake kapcsán megemlíti még Haley Bennett és Chris Pratt nevét is. Egy biztos: egy ilyen filmtörténeti alkotás újragondolását nem lehet második vonalas hollywoodi színészekkel sikerre vinni! Ahogy az eddigi neveket elnézzük, Antoine Fuqua is így gondolja.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × öt =


Scroll to top