Szemfényvesztők - plakát.

Szemfényvesztők (2013) amerikai film

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg és a többiek igazi szemfényvesztők: csak azért rabolnak ki egy bankot, hogy egy sokkal nagyobb húzást leplezzenek!

Szemfényvesztők – plakát. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Isla Fisher, Morgan Freeman és MichaelCaine

A Szemfényvesztők (Now You See Me) thrillerben négy dörzsölt illuzionista (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Isla Fisher ) nyomában az FBI képzett ügynökeivel a nagy dobásra készül, ám előtte egy laza bankrablás és a megszerzett pénz szétosztása a megdöbbentő elterelő művelet.

SZEMFÉNYVESZTŐK [+12]

amerikai thriller

Rendező: Louis Letterier
Forgatókönyv: Ed Solomon, Boaz Yakin, Edward Ricourt

Szereplők: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco, Isla Fisher, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine

Hazai mozibemutató: 2013. június 13.
Forgalmazza a ProVideo.
Szemfényvesztők: a világ legjobb illuzionistáinak egy csapata
Szemfényvesztők: a világ legjobb illuzionistáinak egy csapata

Várjuk hogy elvarázsoljanak bennünket

Az emberbe már gyermekkorától beleitatódik a csodák szeretete, a sok mese, csodálatos történet mind a hihetetlen, megmagyarázhatatlan dolgok felé tereli az érdeklődését. Ahogy nem tudjuk miért tud beszélni a Frakk a macskákkal, a farkas Piroskával vagy Mekk Elek az állatokkal, ugyan úgy azt sem értjük miért tud repülni David Copprefield és hogyan teszi belek az üdítőital palackjába Dynamo az üveg szájánál ötször szélesebb mobiltelefont. De szeretjük, élvezzük a mutatványt, várjuk hogy elvarázsoljanak bennünket.

Szemfényvesztők: az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt
Szemfényvesztők: az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt

Szemfényvesztők dióhéjban

Egy csapat kiváló illuzionista bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők. Hihetetlen trükkök sorozata veszi kezdetét, megmagyarázhatatlan trükkök követik egymást, amíg eln nem jutunk a legnagyobb mutatványhoz. De mi lesz az? Ezt találgatja az FBI is.

Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban
Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban

Teleportálás

A nyitó trükk alapja egy emberi teleportálás, azaz élő ember átvitele két, egymástól jelentős távolságra lévő földrajzi pont között. Bűvészettel kapcsolatosan kiemelkedő alkotás volt A tökéletes trükk (The Prestige) című 2006-os film Christopher Nolan rendezésében, melyben a mutatvány az volt, hogy a bűvész egy gumilabdát lepattintva magára zár egy szekrényt, majd egy pillanat múlva a színpad másik felén előjött egy másikból, és elkapta a labdát. Hogyan csinálta? A mutatvány csak addig érdekes, amíg erre a kérdésre nem kapjuk meg a választ.

Feliratos filmelőzetes

 

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =


Scroll to top