Szemfényvesztők premier ma és a jövő héten

Az olyan filmek, melyekben a stáblista hemzseg a világsztároktól, többnyire sikerre vannak ítélve. A Szemfényvesztők [+12] (Now You See Me, Hazai mozibemutató: 2013. június 13.) ráadásul nem bíz semmit a véletlenre, olyan népszerű témákat vegyít a történetben, mint a bankrablás és a bűvésztrükkök.

A Szemfényvesztők jövő heti országos bemutatója előtt már ma meg lehet tekinteni az akciódús amerikai thrillert Tatabányán, Kecskeméten és több budapesti moziban!

Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban
Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban

Szemfényvesztők röviden

Az illuzionisták magukat A négy lovasnak nevező sikercsapata előadás közben úgy rabol ki egy bankot, hogy közben le sem jön a színpadról. Ám nem az az igazi nagy dobásuk, hanem…

A Szemfényvesztők bűvészkednek a magánéletben is

Az illuzionistákat alakító férfi főszereplők egy interjúban elmesélték, hogy bizony nagyon is jó dolog a varázslat, és a bűvészkedés, ha csajozásra kerül a sor. Jesse Eisenberg szerint 25 év gyakorlás az első lépés, Mark Ruffalo pedig minden pasit arra bíztat, hogy tanuljanak trükköket, akár kártyával, akár érmével, mert a várt hatás nem marad el: a nevetgélő, ámulatba ejtett hölgyek gyűrűje garantált.

Srácok, tanuljatok trükköket! Bármit, aminek köze van a varázslathoz, bűvészkedéshez, mert működik. A saját szememmel láttam. – bíztat minden férfit a többgyerekes apuka.

Szemfényvesztők - plakát.
Szemfényvesztők – plakát. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Isla Fisher, Morgan Freeman és MichaelCaine

A csapat legfiatalabb tagja, Dave Franco a forgatások alatt mindenféle trükköt elsajátított, többek között hogyan kell egy eldobott kártyalappal egy banánt félbe vágni. De bármilyen menő dolognak is tartja új tudományát, azzal azért ő is tisztában van, hogy nem járhat mindenhova banánnal, és kártyával.

Ok, mindenki tapsolna, ha látnák mit tudok. Lehet, hogy a csajok is megkörnyékeznének, ok. De ki a franc vállalja be, hogy minden este banánnal, és kártyával a zsebében járja a bárokat?– nyilatkozta Franco az interjúban.

Már nem kell sokat várni, hamarosan megcsodálhatják Dave új képességeit: hogyan is hajítja azokat a bizonyos kártyalapokat.

Szinkronos filmelőzetes

A titánok harca és a Szállító című filmek rendezőjének új thrillere holnap a kijelölt mozikban, jövő héten országosan is látható lesz! A főbb szerepeket Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco, Isla Fisher, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine alakítja. Jó szórakozást kínálunk!

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 10 =


Scroll to top