Szemfényvesztők premier ma és a jövő héten

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az olyan filmek, melyekben a stáblista hemzseg a világsztároktól, többnyire sikerre vannak ítélve. A Szemfényvesztők [+12] (Now You See Me, Hazai mozibemutató: 2013. június 13.) ráadásul nem bíz semmit a véletlenre, olyan népszerű témákat vegyít a történetben, mint a bankrablás és a bűvésztrükkök.

A Szemfényvesztők jövő heti országos bemutatója előtt már ma meg lehet tekinteni az akciódús amerikai thrillert Tatabányán, Kecskeméten és több budapesti moziban!

Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban
Szemfényvesztők: négy varázsló egy csapatban

Szemfényvesztők röviden

Az illuzionisták magukat A négy lovasnak nevező sikercsapata előadás közben úgy rabol ki egy bankot, hogy közben le sem jön a színpadról. Ám nem az az igazi nagy dobásuk, hanem…

A Szemfényvesztők bűvészkednek a magánéletben is

Az illuzionistákat alakító férfi főszereplők egy interjúban elmesélték, hogy bizony nagyon is jó dolog a varázslat, és a bűvészkedés, ha csajozásra kerül a sor. Jesse Eisenberg szerint 25 év gyakorlás az első lépés, Mark Ruffalo pedig minden pasit arra bíztat, hogy tanuljanak trükköket, akár kártyával, akár érmével, mert a várt hatás nem marad el: a nevetgélő, ámulatba ejtett hölgyek gyűrűje garantált.

Srácok, tanuljatok trükköket! Bármit, aminek köze van a varázslathoz, bűvészkedéshez, mert működik. A saját szememmel láttam. – bíztat minden férfit a többgyerekes apuka.

Szemfényvesztők - plakát.
Szemfényvesztők – plakát. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Isla Fisher, Morgan Freeman és MichaelCaine

A csapat legfiatalabb tagja, Dave Franco a forgatások alatt mindenféle trükköt elsajátított, többek között hogyan kell egy eldobott kártyalappal egy banánt félbe vágni. De bármilyen menő dolognak is tartja új tudományát, azzal azért ő is tisztában van, hogy nem járhat mindenhova banánnal, és kártyával.

Ok, mindenki tapsolna, ha látnák mit tudok. Lehet, hogy a csajok is megkörnyékeznének, ok. De ki a franc vállalja be, hogy minden este banánnal, és kártyával a zsebében járja a bárokat?– nyilatkozta Franco az interjúban.

Már nem kell sokat várni, hamarosan megcsodálhatják Dave új képességeit: hogyan is hajítja azokat a bizonyos kártyalapokat.

Szinkronos filmelőzetes

A titánok harca és a Szállító című filmek rendezőjének új thrillere holnap a kijelölt mozikban, jövő héten országosan is látható lesz! A főbb szerepeket Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco, Isla Fisher, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine alakítja. Jó szórakozást kínálunk!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − hat =


Scroll to top