Szemfényvesztők 2. (Now You See Me 2, amerikai thriller/akció film, 2016)

Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő. A Négy Lovas visszatér a mozivászonra!

A hatalmas közönségsikert arató Szemfényvesztők folytatásában a színészgárda két új taggal egészült ki: Ilsa Fisher terhessége miatt kimaradt a csapatból, helyét a Lulát alakító Lizzy Caplan vette át, míg Michael Caine, alias Arthur Tessler fiát a Harry Potter-széria címszereplőjeként híressé vált Daniel Radcliffe játssza.

Szemfényvesztők 2. (12)
színes, amerikai thriller/akció film, 2016, 130 perc

Eredeti cím: Now You See Me 2.

Rendezte: Jon M. Chu
Forgatókönyv: Ed Solomon, Pete Chiarelli, Boaz Yakin, Edward Rcourt. Operatőr: Peter Deming. Zene: Brian Tyler
Szereplők: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman, Dave Franco, Michael Caine, Jay Chou

Magyarországi bemutató: 2016. június 9. Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Szemfényvesztők 2. – filmajánló

A NÉGY LOVAS (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.
Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.

Szemfényvesztők 2. – filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top