Szellemirtókra manapság is szükség van!

Szellemirtókra 2015-ben is szükség van!Az 1984-es megjelenésű Szellemirtók című vígjáték hatalmas sikert aratott az egész világon. Az azóta eltelt röpke harminc év alatt nem lett kevesebb a szellem, ergo szellemirtókra manapság is szükség van!

A mozi szerelmesei egy ideje már biztosak lehetnek benne: a szállongó hírek igazak, a szellemirtók visszatérnek. A klasszikus komédia humoráért a Női szervek és A kém rendezője, Paul Feig rendező vállal garanciát. Az ő nagy ötlete az is, hogy az új csapat csupa nőből fog állni: Feig kedvenc színésznője, Melissa McCarthy valamint Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon vadászik majd a parajelenségekre.

A legújabb – és valószínűleg nagyon sok rajongónak örömet okozó – hír a projekttel kapcsolatban az, hogy a régi társulat áldását adta az új változatra. Dan Aykroyd, az eredeti kitalálója, társírója és főszereplője szerepet vállalt Feignél. Taxisofőrt alakít majd, aki véletlenül keveredik bele a kísértetiesen szellemes eseményekbe, és a meg nem erősített hírek szerint, az előző filmjéből származó, egyik legendává vált szövegét is elmondja majd.

Aykroyd a Twitteren (#ghostbusters) tette közzé a jó hírt, és rögtön nagyon dicsérte a jelenetbeli partnerét, Wiiget: szeretnivaló, nagyon vicces, nagyon vagány nőnek nevezte. Azután hamar törölte a posztot. Az új Szellemirtók körül még nagyon sok a titok. A film 2016 nyarán kerül a mozikba.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 − egy =


Scroll to top