Szellemirtók (Ghostbusters, amerikai vígjáték, 2016)

Szellemirtókra 2015-ben is szükség van!Egy jó nevetés gyógyír a legtöbb bajra. New Yorkban 30 év után újra elszaporodtak a szellemek, mielőtt nagyobb baj lenne, hívni kell a szakembereket! Hajdanán négy férfiember mentette meg a világot, most a nőkön a sor! A profi szellemirtók csapata (atomfizikus, metró munkás, meg ilyenek…) összeáll, hogy megtisztítsa a várost.

Az első Szellemirtók filmet 1984-ben mutatták be és óriási kasszasiker volt abban az évben az Egyesült Államokban. Az alkotók közül Dan Aykroyd a 2016-os változat elkészítésében is közreműködött. És szerepel is mindkét filmben.

Szellemirtók (12)

színes, amerikai vígáték, 2016

Eredeti cím: Ghostbusters. Gyártó: Sony Pictures Entertainment

Főszereplők: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon, Chris Hemsworth, Bill Murray, Dan Aykroyd.
Fényképezte: Robert D. Yeoman Látvány: Jefferson Sage. Írta: Dan Aykroyd, Harold Ramis, Katie Dippold, Paul Feig.
Rendezte: Paul Feig

Magyarországi bemutató: 2016. július 28. Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Filmajánló

Szellemek még mindig vannak, és szellemirtókra is szükség van. Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozat tető alá: Nekik köszönhetjük a Koszorúslányok-at a Női szervek-et és A kém-et is.

Az új szellemirtókban három nő alakítja New York megmentőit, de az eredeti filmek sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is mind visszatérnek – és persze jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is!

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top