Quantcast

Szellemirtók – Az örökség (2021)

Szellemirtók – Az örökség (2021) amerikai film

Nagyapáik felszerelésével kamaszoknak kell megküzdenie a szellemekkel!

Félő, hogy a szellemek ismét elözönlik a várost, az országot, sőt az egész világot! Szerencsére Trevor nagyapja pincéjében rálel a szellemirtó felszerelésre. És ha kell, nem fél használni!

Miről szól a Szellemirtók – Az örökség (Ghostbusters: Afterlife)?

Magyarul beszélő amerikai film. Vígjáték, Fantasy. Játékidő: 124 perc, korhatár: 12E év. Ghostbusters: Afterlife a nemzetközi filmadatbázisban

Összefoglaló

Eltűnhetnek a szellemek? Azóta, hogy négy elszánt lúzer felvette a harcot a New Yorkot elözönlő túlvilági lényekkel, és visszakényszerítette őket oda, ahonnan előbújtak, senki nem találkozott kis zöld vagy nagy lila, a falon is áthatoló, gyilkos humorú szörnyekkel.

De a nyugalom csak átmeneti. És a világnak megint szüksége van rá, hogy néhány rettenthetetlen harcos a kezébe vegye a plazmafegyvert. Csak sajnos, nincs jelentkező…

Kivéve az egyik egykori szellemirtó feltűnően kiskorú unokáját, aki megtalálja a nagyapja pincéjében az eredeti felszerelés poros-pókhálós maradékát.

És amikor már minden sarokban szellemek kísértenek, beindítja a régi járgányt, és elindul, hogy rendre utasítsa a hívatlanul érkezett túlvilági lényeket.

A 2021-es filmek adatait a linkre kattintva tudod böngészni! Megnézheted a plakátot és az előzetest is, megismerheted a film rövid tartalmát.

A csapat: Lucky (Celeste O'Connor), Trevor (Finn Wolfhard), Podcat (Logan Kim) and Phoebe (McKenna Grace)

Kamaszok a Szellemirtók – Az örökség (2021) című filmből

Nézd meg az előzetest, fotókat, érdekességeket! Görgess lejjebb!


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Érdekességek

A Szellemirtók (eredeti cím: Ghostbusters) egy 1984-ben bemutatott, egész estés amerikai fantasy, filmvígjáték. A forgatókönyvet Dan Aykroyd és Harold Ramis írta, a film producere és rendezője Ivan Reitman. Az örökség az első film folytatásának is tekinthető.


Az új filmben Harold Ramis nem tudott közreműködni, hisz 2014-ben elhunyt. A „régiek” közül azonban itt van Bill Murray, Annie Potts, Sigourney Weaver és Dan Ayrkoyd is. Utóbbi a forgatókönyvbe is besegített.


Ez a negyedik Szellemirtók film! A második mozifilm az első rész alkotógárdájával, 1989-ben került bemutatásra. A harmadik Szellemirtók bemutatója 2016-ban volt. Ez új csapattal, női szellemirtókkal, Paul Feig rendezővel készült. A főszerepeket Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Katie McKinnon, Leslie Jones és Chris Hemsworth alakították.


Mr. Gary Grooberson (Paul Rudd) és Callie (Carrie Coon) a vihartérképet vizsgálja

Szellemirtók – Az örökség (2021):

Az örökség rendezője Jason Reitman, aki nem más, mint az első, 1984-ben bemutatott film rendezőjének a fia.

Phoebe (Mckenna Grace) a Ecto-1 szuperjárgánnyal

Szellemirtók – Az örökség (2021): Phoebe (Mckenna Grace) a Ecto-1 szuperjárgánnyal
Szellemirtók – Az örökség (2021) plakát 12E

Szellemirtók – Az örökség (2021) plakát 12E

Hirdetés

Rendezte: Jason Reitman

Szereplők: Paul Rudd, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Bill Murray, Annie Potts, Dan Ayrkoyd, Sigourney Weaver

Hazai mozipremier: 2021. november 18.

Magyarországon forgalmazza: InterCom

Gyártó: Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment

Gyártás éve: 2021


A legendás és örökzöld Szellemirtók végre méltó módon folytatódik: az eredeti nagy csapat közreműködésével, de a szellemirtók új generációjával folytatódik a halhatatlan vígjáték.

Kövesd a filmeket!


A nőiesített Szellemirtók nem volt túl sikeres, jelentősen elmaradt a várakozásoktól. Vajon az eredeti ötletet folytató, legújabb alkotás milyen lett? Mi a véleményed? Várjuk a hozzászólásod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 2 =

Scroll to top