Szellemek háza (2018) amerikai horror film

Szellemek háza (2018) amerikai horror film - Helen MirrenHelen Mirren alakítja Sarah Winchester szerepét az idehaza a Szellemek háza címet viselő, megtörtént eseményeket feldolgozó horror filmben. Az ismétlőfegyver feltalálójának özvegye egy több száz szobából álló házat építtet a winchester áldozatai szellemeinek…

Szellemek háza adatlap, plakát

Szellemek háza (2018) amerikai horror film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 99 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: horror
Nemzetközi filmadatbázis: Winchester
Forgatókönyv: Michael Spierig, Peter Spierig, Tom Vaughan
Szereplők: Helen Mirren, Sarah Snook, Jason Clarke, Angus Sampson, Eamon Farren, Emm Wiseman, Alana Fagan, Rebecca Makar, Tyler Coppin

Rendezte: Michael Spierig, Peter Spierig
Hazai mozipremier: 2018. március 15.
Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Tartalom

A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embereknek épül. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

A Szellemek háza főszerepét az Oscar-díjas Helen Mirren (A királynő, Az ajtó, Az élet ízei, Hitchcock, RED 1-2.), Jason Clarke (A majmok bolygója: Forradalom, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza, Everest, A nagy Gatsby), Sarah Snook (Steve Jobs, Az üvegpalota) és Angus Sampson (Mad Max: A harag útja, Insidious: A gonosz lélek) játsszák.

Jelenetfotók – képek

Szellemek háza (2018) 1

Szellemek háza (2018) 2

Szellemek háza (2018) 3
Fotók: Vertigo Média Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

Feliratos előzetes

Érdekességek – Hírek

A megtörtént eseményeket feldolgozó Szellemek háza az év egyik legvártabb horrorfilmje. Rendezői, a Spierig-testvérek korábban a Fűrész: Újra játékban, a Daybreakers – A vámpírok kora és A zombik városa filmekkel már letették a névjegyüket a műfajban, továbbá ők jegyzik az Időhurok című mozit is.


A valós események feldolgozása révén hiteles történet és a kitűnő alkotói gárda lehet a garancia arra, hogy a 2018-as év legjobb horrorfilmjei közé kerüljön a Szellemek háza.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top