Szeleburdi svéd család nyaral (2012) svéd családi vígjáték

Szeleburdi svéd család nyaral (2012) svéd családi vígjátékA Szeleburdi svéd család nyaral, a Szeleburdi svéd család trilógia első része. A film Sören Olsson és Anders Jacobsson népszerű könyvének adaptációja, egy valódi ifjúsági filmvígjáték, mely remek szórakozást ígér az egész család számára. Az Anjou Lafayette a trilógia mindhárom részét bemutatja a magyar közönség számára – magyar szinkronnal.

Szeleburdi svéd család nyaral – (12)
színes, szinkronizált, svéd családi vígjáték, 90 perc, 2012

Mottó:

All Inclusive

Eredeti cím / nemzetközi cím: Sune i Grekland – All Inclusive  /  The Anderssons in Greece

Rendező: Hannes Holm.
Anders Jacobsson és Sören Olsson – Sune i Grekland című ifjúsági regénye alapján a forgatókönyvet írta Hannes Holm. Operatőr: Mats Axby. Vágó: Fredrik Morheden. Zeneszerző: Adam Nordén.
Szereplők: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist, Hanna Elffors Elfström, Julius Jimenez Hugoson, Julia Dufvenius, Erik Johansson

Bemutató dátuma: 2015. június 11. Forgalmazza az Anjou Lafayette.

Vidáman zűrzavaros kalandra fel!

Szeleburdi svéd család nyaral – filmajánló

Az Andersson családnál hagyomány, hogy a nyári vakációt lakókocsijukkal a Szúnyog szigeten töltik, nem túl messze otthonuktól. Rudolph, az egyszerű adóhivatalnok és fukar családfő, elégedett ezzel az olcsó megoldással, ám neje és három gyermeke már a gondolattól is rosszul vannak. Amikor egy munkahelyi konferencia miatt az egész család Görögországba mehet nyaralni, az édesapát hősként ünnepli a família.

Az egész család Görögországba mehet nyaralni!

Miközben Anderssonék az ígéretes nyaralásra készülődnek, Rudolph főnöke lemondja az utat, mert inkább ő maga utazna feleségével. Mivel nincs szíve csalódást okozni, ezért bár vonakodva, mégis zsebébe nyúl, hogy kifizesse a görög utat. Így indul a szeleburdi svéd család vidáman zűrzavaros kalandja, mely felejthetetlen élményt és izgalmat tartogat az egész család számára.

A Szeleburdi svéd család nyaral – feliratos előzetes

A film plakátja

Szeleburdi svéd család nyaral (2012) svéd családi vígjáték - plakát

 

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − tizenkettő =


Scroll to top