Szegény Brad Pitt

- filmrakat | 2013. június 27. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nem elég hogy különös betegséggel küzd, még a vagyona sem úgy gyarapodik ahogy kellene!

A szegény színész állítólagos betegségéről saját maga nyilatkozott az egyik magazinnak, miszerint arcvakságban szenved, ezért ki kell vizsgáltatnia magát. Azzal kapcsolatban nyilatkozta ezt, hogy véleménye szerint sokan utálják amiatt, mert azt hiszik hogy lenézi őket, holott egyszerűen csak arról van szó, hogy nem ismerte fel őket, ezért volt velük ennyire tartózkodó. Rengeteg időt rászánt arra, hogy minden ismerősét kifaggatta: hol találkoztak legutóbb. Ezzel azonban csak azt érte el, hogy még jobban megsértődtek rá.

Z világháború madridi bemutatóján

Z világháború madridi bemutatóján Brad Pitt. Talán saját magát felismeri, a betegsége ellenére…

Akárhogy is van, a betegsége nem lehet annyira súlyos, hiszen a színészi munka nem engedi meg, hogy minden egyes jelenetben megkérdezze: hol is találkoztunk?

Nem lett szegény, de nem is gyarapszik a vagyon

Legalábbis olyan ütemben, mint eddig. Ennek egyik konkrét bizonyítéka, hogy Brad Pitt nem került fel a Forbes magazin Celebrity 100 listájára. A lista annak alapján (is) rangsorolja a hírességeket, hogy mennyit kerestek előző év júniusától tárgyév júniusáig és szegény Brad a maga 17 millió dolláros bevételével teljesen kiszorult. Ilyenre az elmúlt kilenc évben még nem volt példa!

Z világháború: Gerry Lane (Brad Pitt) és Karen Lane (Mireille Enos)

Z világháború: Gerry Lane (Brad Pitt) és
Karen Lane (Mireille Enos)

Forbes Celebrity lista

A listáról egyébként a legtöbbet az amerikai televíziós személyiség, Oprah Winfrey kereste, a maga 165 millió dollárjával. A második Micael Bay rendező, producer 160 millióval, a harmadik Steven Spielberg a maga 130 milliójával.

A teljes lista a forbes.com oldalán tekinthető meg.

Jövőre jobb kilátások

Brad Pitt csak magát okolhatja a történtekért: producerkedésre adta szegény fejét, ráadásul egy olyan szuperfilmben, amely életének eddigi legnagyobb vállalkozása. A Z világháborúról van szó (World War Z, bemutató: 2013. június 27.) , amelynek egyben a főszereplője is, és a dupla feladat több mint egy éven át minden energiáját lekötötte.

Z világháború filmplakát. Főszerepben: Brad Pitt

Z világháború filmplakát. Főszerepben: Brad Pitt

Attól viszont nemigen kell tartania, hogy a Forbes jövő évi listáján sem fog szerepelni, mert a Z világháború már 120 millió dolláros bevételnél tart úgy, hogy számos országban még be sem mutatták.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × három =