Százkarátos szerelem

- filmrakat | 2014. április 24. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A gyönyörű francia Riviérán játszódó, fergeteges vígjátékban Emma Thompson és Pierce Brosnan kedves és bájos humorral, és remek öniróniával mesél egy középkorú elvált pár kalandjairól.
Százkarátos szerelem - Jelenetfotó 4

Százkarátos szerelem (+12)

2014 – színes, szinkronizált, francia vígjáték

Eredeti cím: Love Punch
Országos bemutató: 2014.04.24.
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Rendezte: Joel Hopkins, Forgatókönyvíró: Joel Hopkins, Producer: Jean-Charles Levy, Tim Perell, Fényképezte: Jérôme Alméras, Vágó: Susan Littenberg

Szereplők: Emma Thompson, Pierce Brosnan, Timothy Spall, Tuppence Middleton, Louise Bourgoin

Százkarátos szerelem - Jelenetfotó 1

Kate (Emma Thompson) és Richard (Pierce Brosnan) igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy megmentsék a jövőjüket.

Százkarátos szerelem - Jelenetfotó 2 Amikor pedig pénzüket visszaszerezni így sem tudják, kétségbeesett tervet eszelnek ki: az őket kisemmiző párizsi cég vezetőjének esküvőjére bejutva meglovasítanák a bájos menyasszony milliókat érő gyémánt nyakláncát, aminek az értéke kényelmesen biztosíthatná nyugdíjas éveiket. Vakmerő kalandjukban legjobb barátaik sietnek segítségükre, de az ötlet még így is eszelősnek hat: búvárkodni, hegyet mászni, embert és gyémántot rabolni nem éppen az ő koruknak és habitusuknak megfelelő rekreációs programsorozat.

Százkarátos szerelem - Jelenetfotó 3

A gyönyörű francia Riviérán játszódó, fergeteges vígjátékban Emma Thompson és Pierce Brosnan kedves és bájos humorral, és remek öniróniával mesél egy középkorú elvált pár kalandjairól. Az Oscar-díjas színésznő és az egykori James Bond komédiázása igazi jutalomjáték mindkettejük számára. A Százkarátos szerelem egyszerre romantikus vígjáték, paródia, és vérpezsdítő heist-film, amely minden pillanatban újabb meglepetést képes okozni. Joel Hopkins, a nagysikerű Szerelem második látásra után ismét Emma Thompsonnal forgatott egy romantikus mozit, ám ezúttal sokkal több napsütés és humor várja a nézőt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − 9 =

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább