Száva – A szív harcosa 3D (2015) orosz animációs film

Ha Száva teljes szívéből hisz a győzelemben, semmi sem állíthatja meg. Ám mire erre rájön a 10 éves kisfiúcska, számtalan kalandon kell átesnie kis barátai kíséretében. Maksim Fadeev zeneszerző, író, rendező jó pár évvel ezelőtt az akkor 6 éves fiának, Savvának egy történetet mesélt a Napról és az emberi szívről. A kíváncsi fiú addig-addig kérdezgette Fadevet, mígnem eldöntötte, olyan mesét szeretne írni, ami megragadja a gyerekek fantáziáját, és közben valami újat is tanulhatnak belőle. Így született meg Száva története. Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Száva – A szív harcosa 3D (6)
orosz animációs film, 2015

Eredeti cím: Savva
Rendezte: Maksim Fadeev Forgatókönyv: Aleksandr Chistyakov, Maksim Fadeev, Gregory Poirier Zene: Maksim Fadeev
Szinkronhangok: Száva – Pál Dániel, továbbá F. Nagy Erika, Vida Péter, Zöld Csaba, Sebestyén András, Csomor Csilla, Szokol Péter, Mahó Andrea

Bemutató dátum: 2015. december 17. Forgalmazza a Freeman Film.

Száva – A szív harcosa 3D. Filmajánló

Egy távoli vidéken egy kis erdei faluban éldegél Száva, a 10 éves fiúcska az édesanyjával. A vidék egykor a fehér farkasok védelme alatt állt, de mikor az állatok az emberek ellen fordultak, egy varázsló átokkal sújtotta őket, amit csak egy hős lovag tud megtörni. Egy nap hiénák támadnak a lakókra, de a vakmerő Szávának sikerül elmenekülnie a vadonba. Itt találkozik Hómanccsal az utolsó farkassal, aki szerint a hegyekben élő hatalmas erejű varázsló egyik rettenthetetlen harcosa képes lenne megmenteni Száva faluját és kiszabadítani a foglyul ejtett lakókat, köztük a fiú édesanyját is.

Száva és Hómancs elindulnak, hogy megtalálják a lovagot, ám ehhez keresztül kell verekedniük magukat a gonosz három fejű majomkirálynő, Mama Jozee hadseregén. Izgalmas útjuk során új társakra lelnek a vicces, rózsaszínű teremtmény, Pöfi és a elvarázsolt francia báró, Puszedli személyében. Mindannyiukat egy cél vezérli: hogy segítséget kérjenek a varázslótól. A barátok ráébrednek, hogy együtt olyan erő birtokában vannak, amivel képesek legyőzni bármilyen gonosz hatalmat. Mindeközben Száva is felfedezi önmagában azt az elszánt, bátor lovagot, aki megmentheti az egész világot. Mert ha teljes szívéből hisz a győzelemben, semmi sem állíthatja meg.  

Maksim Fadeev tanulságos mesét írt a fiúcskáról, aki egy nála sokkal hatalmasabb gonosz erőtől szeretné megmenteni az édesanyját, a faluját és a barátait. A fiú, mint ahogy a gyerekek általában, azt gondolja, a varázslat gyógyír minden bajra. Később azonban rájön, hogy a kezében van az áhított hatalom, hisz a szeretet, az elszántság és a hit ereje bármire képessé teszi őt. Az író-rendezőnek nem is volt kérdés, hogy a számára legkedvesebbet, saját fiát, Savvát tegye készülő animációs filmje főhősévé.

Maksim Fadeev és kollégái több éven keresztül odaadóan dolgoztak Száva történetén. A kreatív csapat tagjai között Latin-Amerikától kezdve Európán át egészen Ázsiáig találunk animátorokat. A végeredmény pedig egy különleges és magával ragadó 3D-s látványvilág, ami kicsiket és nagyokat egyaránt elkápráztat majd.
Az eredeti szinkronhangok szerepeire olyan Hollywood-i sztárokat nyertek meg, mint Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci, és Whoopi Goldberg.  

Száva – A szív harcosa 3D. előzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 2 =


Scroll to top