A Szárnyas fejvadász folytatásának legfrissebb hírei

A Suicide Squad – Öngyilkos osztagban Jokert alakította Jared Leto, aki szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában is, amelyet Denis Villeneuve rendez. Az első rész egy 1982-ben bemutatott neo-noir film, a cyberpunk egyik előfutára, mely a látvány- és a vizuális effektusok tekintetében az Oscar-jelölésig jutott.

A Ridley Scott eredeti sci-fijét folytató produkcióban Ryan Gosling, Harrison Ford és Robin Wright is szerepet kapott. Leto csatlakozását a szereposztáshoz csütörtökön jelentették be.

A Thirty Seconds to Mars együttes frontembere, aki a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is kapott, mostanában a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című akciófilmben látható a mozikban – emlékeztetett a The Wrap filmes hírportál.

Scott filmje 1982-ben készült Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regénye nyomán. A sci-fiben Harrison Ford játszotta Rick Deckard nyomozót, aki szökött replikánsok (androidok) után kutat. Ford az évtizedekkel később játszódó folytatásban is megjelenik.

A forgatókönyvet Hampton Fancher és Michael Green írta. Frank Giustra és Tim Gamble mellett Ridley Scott és Bill Carraro szintén executive producerként erősíti a stábot.

A produkció – amelynek felvételei Budapesten folynak – 2017 októberében kerül a mozikba.

Forrás: MTI

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top