Régen senki sem szerette a Szárnyas fejvadászt, ma izgatottan várjuk a folytatást

A bemutató után csúnyát bukott a Szárnyas fejvadász, sem a kritikusok, sem a nézők nem rajongtak érte. Hogy miért várjuk mégis izgatottan a 2017. október 05-én mozikba kerülő folytatást? Mert az első film rendezője a bukás után annyit alakított rajta, hogy végül igazi kultfilmmé varázsolta az izgalmas sci-fit, aminek az eredetihez képest 30 évvel később játszódó folytatása remek szórakozásnak ígérkezik. Az eddigi előzetesekből kiderül, hogy a film látványvilága minden képzeletet felülmúló lesz… Lássuk a részleteket!

Folytassa, Szárnyas fejvadász!

Ridley Scott klasszikussá vált sci-fijének folytatása remek kezekbe került, ugyanis a Fogságban, a Sicario – A bérgyilkos és az Érkezés Oscar®-díj jelölt direktora a tehetséges Denis Villenuve rendezésében éled újra a replikánsok világa. De Ridley Scott sem hagyta maga mögött a filmet, hisz producerként aktívan részt vett a Budapesten folyt munkálatokban.
Szárnyas fejvadász 2049 - Harrison Ford

A film főszerepében visszatér a 35 évvel ezelőtt készült első filmből Harrison Ford (fotónkon) és csatlakozik hozzá Ryan Gosling, valamint Ana De Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright és az Oscar®-díjas Jared Leto is. A film a tengerentúlon már kirobbanó kritikai sikernek örvend, a Rotten Tomatoes nevű kritikai oldalon kimagasló, 94%-os eredményt ért el. Minden esély megvan rá, hogy a szemkápráztatóan látványos és mindvégig különösen izgalmas rész felnő az elsőhöz és maga is legendává válik.

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. A film adatlapját itt találod!

Ez történt a két film között (kisfilmek)

Az eredeti Szárnyas fejvadász 2019-ben játszódott, a Denis Villeneuve és Ridley Scott összefogásával készült folytatás, a Szárnyas fejvadász 2049 harminc évvel később. De az alkotók nem feledkeztek meg arról, hogy a rajongók nyilván azt is tudni szeretnék, mi formálta a vásznon életre kelő félelmetes világot a két film között. Így aztán felkértek néhány tehetséges rendezőt, hogy három kisfilmben mutassák be a két nagyfilm közötti legfontosabb eseményeket. Az első két rövid film már napvilágot is látott Luke Scott rendezésében.

Az első kisfilm, a 2036: Nexus Dawn címet viseli. A rövid filmben Jared Leto játssza a főszerepet: ő fejlesztette ki és gyártja az új, tökéletes replikánsokat. A rövidfilmet itt találod!

A második kisfilm, a 2048: Nowhere to Run Dave Bautista főszereplésével mesél a replikánsok üldöztetéséről.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top