A szabadelvű anyák karácsonya

Mindenki számára az év egyik legvarázslatosabb időszaka a karácsony. Ilyenkor minden csupa öröm és boldogság, de az anyukákra ekkor hárul a legtöbb feladat. Rohangálnak az ajándékok után, dekorálják a lakást, napokon át főzik az ünnepi ebédet és vacsorát. Amy, Kiki és Carla újra fellázad, és szembe megy a hagyományokkal. Kimenőre készülnek az ünnepi időszakban, hogy a lehető legkevesebb felhajtással a leglazább és a legbulisabb karácsonyt ünnepelhessék. Az édesanyák azonban teljesen másképpen gondolják a karácsonyi ünnepet és ragaszkodnak a hagyományokhoz. Elszabadulnak a rénszarvasok és pár vodkás üveg is kinyílik. Ebben a filmben a karácsony éjszaka nem lesz valami csendes…..

Jon Lucas és Scott More rendezte a Rossz Anyák Karácsonya című filmet, amelyet november 9-től nézhetünk meg a mozikban. A Rossz anyák már a múlt nyáron is sikerrel futott a mozikban, így az STX Entertainment még a 2016-os év végén bejelentette, hogy lesz folytatás. Most ezt láthatjuk novemberben.

Anyák anyjai karácsonyra

Rossz anyák karácsonya jelenetfotó
Főszereplők: A 3 fiatal anyukát Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn alakítja, míg az ő édesanyjukat Susan Sarandon, Christine Baranski és Cheryl Hines alakítja.

Az ukrán származású Mila Kunis már gyerekkora óta a filmes világban van, hiszen a 11 éves Giát alakította 1998-ban a Kifutó a semmibe című filmben. Láthattuk még a Párterápiában és a Jupiter felemelkedésében is.

Kristen Bell 24 évesen a Gracie választása című filmben hatalmas alakítást nyújtott, majd ezután még láthattuk A Spártai című filmben is.

Kathryn Hahn 2002 óta zömében vígjátékokban kap szerepet. Őt láthattuk a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmben is.

Susan Sarandon Oscar díjas és Bafta díjas színésznő már számtalan filmben mutatta meg különleges tehetségét. Christine Baranski kétszeres Tony- és Emmy-díjas színésznő, akinek egyik híres alakítása Tanya Chisham-Leigh a Mamma Mia!-ban. Cheryl Hines amerikai színésznőre a Kicsi Kocsi- Tele a tank vagy a Kondom el van vetve című filmekből emlékezhetünk. 2014-ben a Hollywoodi Hírességek sétányán csillagot kapott.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top