A szabadelvű anyák karácsonya

Mindenki számára az év egyik legvarázslatosabb időszaka a karácsony. Ilyenkor minden csupa öröm és boldogság, de az anyukákra ekkor hárul a legtöbb feladat. Rohangálnak az ajándékok után, dekorálják a lakást, napokon át főzik az ünnepi ebédet és vacsorát. Amy, Kiki és Carla újra fellázad, és szembe megy a hagyományokkal. Kimenőre készülnek az ünnepi időszakban, hogy a lehető legkevesebb felhajtással a leglazább és a legbulisabb karácsonyt ünnepelhessék. Az édesanyák azonban teljesen másképpen gondolják a karácsonyi ünnepet és ragaszkodnak a hagyományokhoz. Elszabadulnak a rénszarvasok és pár vodkás üveg is kinyílik. Ebben a filmben a karácsony éjszaka nem lesz valami csendes…..

Jon Lucas és Scott More rendezte a Rossz Anyák Karácsonya című filmet, amelyet november 9-től nézhetünk meg a mozikban. A Rossz anyák már a múlt nyáron is sikerrel futott a mozikban, így az STX Entertainment még a 2016-os év végén bejelentette, hogy lesz folytatás. Most ezt láthatjuk novemberben.

Anyák anyjai karácsonyra

Rossz anyák karácsonya jelenetfotó
Főszereplők: A 3 fiatal anyukát Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn alakítja, míg az ő édesanyjukat Susan Sarandon, Christine Baranski és Cheryl Hines alakítja.

Az ukrán származású Mila Kunis már gyerekkora óta a filmes világban van, hiszen a 11 éves Giát alakította 1998-ban a Kifutó a semmibe című filmben. Láthattuk még a Párterápiában és a Jupiter felemelkedésében is.

Kristen Bell 24 évesen a Gracie választása című filmben hatalmas alakítást nyújtott, majd ezután még láthattuk A Spártai című filmben is.

Kathryn Hahn 2002 óta zömében vígjátékokban kap szerepet. Őt láthattuk a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmben is.

Susan Sarandon Oscar díjas és Bafta díjas színésznő már számtalan filmben mutatta meg különleges tehetségét. Christine Baranski kétszeres Tony- és Emmy-díjas színésznő, akinek egyik híres alakítása Tanya Chisham-Leigh a Mamma Mia!-ban. Cheryl Hines amerikai színésznőre a Kicsi Kocsi- Tele a tank vagy a Kondom el van vetve című filmekből emlékezhetünk. 2014-ben a Hollywoodi Hírességek sétányán csillagot kapott.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top