Sylvester Stallone maffiózó lesz

Sztárgárda készíti Sylvester Stallone következő filmjét, melyben a 68 esztendős színészlegenda egy hírhedt maffiózót alakít. Filmrakat sztárhírek.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone

Maffiózót alakít Sylvester Stallone a Scarpa című, Brad Forman rendezésében készülő produkcióban – ismertette kedden a Variety.com hollywoodi filmes portál. Sly – mint a többi hollywoodi filmsztár többsége – már játszott maffiatörténetben: pályája elején  a Capone című kis költségvetésű gengszterfilmben, majd 1991-ben az Oscar című filmvígjátékban alakított egy maffiafőnököt.

A Scarpa című maffiatörténet elkészítésére igazi sztárcsapat gyűlt össze. A  forgatókönyvet Nicholas Peggi írja, aki a Nagymenők és a Casino című filmeken is dolgozott. A Millennium Films új munkájának producere Irwin Winkler lesz, aki Stallone Rocky című filmjét is gondozta, és Avi Lerner is producerként szerepel, aki a filmsztár The Expandables – A feláldozhatók című filmjének megvalósításában segített.

Külön-külön és együtt is óriási!
Sly és a többi feláldozható – akciófilm gigasztárok

A film sztorija
Gregory Scarpa számos gyilkosságot követett el a Colombo család megbízásából, később az FBI informátora lett. A film bűnözői pályafutását dolgozza fel. A maffiózó 1993-ban három gyilkosság elkövetését vallotta be, egy évvel később AIDS okozta szövődmények következtében halt meg a börtönben.

A forgatást 2015-re tervezik.

Furman rendezte Az igazság ára című krimit Matthew McConaugheyval, és a Vakszerencse című akciófilmet Ben Affleckkel.

A még mindig izomkolosszus Stallonét legközelebb A feláldozhatók harmadik részében láthatják a nézők, illetve a Millennium Reach Me című thrillerében.

MTI | variety.com

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =


Scroll to top