Swing (2014) magyar romantikus vígjáték

Swing (2014) magyar romantikus vígjáték. Swing Angels névvel haknizenekart alakít három elkeseredett, különböző korú nő Fazekas Csaba forgatókönyvíró-rendező zenés, romantikus vígjátékában. A lányok körbeutazzák a Balatont és közben kiderül, sikerül-e megragadniuk életük legnagyobb lehetőségét. Filmajánló a Filmrakatban.

Három különböző korú énekesnő: a Swing Angels tagjai
Három különböző korú énekesnő: a Swing Angels tagjai
(Foto:Takács Attila)

Swing (+12)

színes, magyar zenés, romantikus vígjáték – 2014

Dramaturg: Szántó Erika Operatőr: Garas Dániel Producer: Bodzsár István Koproducer: TV2 és a Sparks Zenei vezető: Faltay Csaba A dalokat hangszereli: Fekete – Kovács Kornél Koreográfus: Papp Timi Ruha: Lakatos Márk Vágó: Barsi Béla Díszlettervező: Valcz Gábor Rendező – forgatókönyvíró: Fazekas Csaba

Szereplők: Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska, Mészáros Béla, Kulka János, Csuja Imre, Szatory Dávid, Gáspár Tibor, Nagy Mari, Borbély Alexandra, Bezerédi Bendegúz

Bemutató időpontja: 2014. december 04.  Magyarországon forgalmazz az A COMPANY HUNGARY.

Rita az ötvenen felüli, jómódú budai háziasszony
Rita (Csákányi Eszter) az ötvenen felüli, jómódú budai háziasszony
(Foto:Takács Attila)

Swing – Filmajánló

A Swing három elkeseredett, különböző korú nő története, akiket egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet. Az Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska által alakított három nőt egy kiöregedett dizőz karol fel, és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont. A zenekarral így vagy úgy, egy újabb lehetőséget kapnak az élettől a továbblépésre. Kérdés, hogyan élnek vele… Erről szól majd a film.

Angéla a huszonéves óvó néni
Angéla (Törőcsik Franciska) a huszonéves óvó néni
(Foto:Takács Attila)

Az angyalok

Kati, a negyven év körüli, közepes tehetségű énekesnő, aki valamikor egy tehetségkutatón sokadik helyen végzett, aztán a kisfia születése állította meg a pályáját; Rita az ötvenen felüli, jómódú budai háziasszony, egyébként klasszikus zenei műveltségű énektanárnő, és Angéla a huszonéves óvó néni, akit saját önértékelése akadályoz abban, hogy tehetsége kiteljesedjen.

Kati, a negyven év körüli, közepes tehetségű énekesnő
Kati (Ónodi Eszter), a negyven év körüli, közepes tehetségű énekesnő
(Foto:Takács Attila)

Fazekas Csaba és Bodzsár Iván a filmről

Szeretném, ha egy olyan film születne, amit a nézők magukénak éreznek majd, mert olyan emberekről szól, amilyenek mi magunk is vagyunk, vagy olyanokról, akiket ismernek és szeretnek: mindennapi emberek, mindennapi problémákkal. De aztán a történetben megszólal a zene, két órára elfelejtjük az összes problémánkat és aztán könnyebben mehetünk, mehetnek tovább – mondja Fazekas Csaba, a Swing forgatókönyvírója és rendezője.

Swing. Bemutató: 2014 február.
Swing. Bemutató: 2014 február.
(Foto:Takács Attila)

Bodzsár István producer mosolyogva gondol vissza a forgatásra és a közös munkára Csákányi Eszterrel, Ónodi Eszterrel, Törőcsik Franciskával és Törőcsik Marival.

Nagyon nagy élmény volt ezekkel a színészekkel együtt dolgozni, és remélem, hogy egyikőjük sem fog megsértődni, ha – a legnagyobb tisztelettel – azt mondom, nem véletlenül volt ennek a filmnek az eredeti munkacíme az, hogy Dívák.

Swing – trailer

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + kettő =


Scroll to top