Sweeney: a törvény ereje(The Sweeney)

Sweeney: a törvény ereje (2013) brit film

A legkeményebb ügyeket a londoni rendőrség különleges osztaga, a Sweeney kapja. Jack Regan (Ray Winstone) a csapat feje régi vágású zsaru, ám módszerei újszerűek: a bűnözőktől átvette a brutalitást és az erőszakot.

Sweeney: a törvény ereje (The Sweeney)

Hatékonyságuk megkérdőjelezhetetlen, egészen egy elfuserált ékszarrablás gyanúsítottjának elfogásáig. Sweeney: a törvény ereje (The Sweeney) holnaptól a mozikban!

SWEENEY: A TÖRVÉNY EREJE [+16]

brit akció thriller

Rendezte: Nick Love
Szereplők: Ray Winstone, Ben Drew, Hayley Atwell, Steven Mackintosh, Paul Anderson, Alan Ford, Damian Lewis

Bemutató: 2013. március 28.
Forgalmazza az ADS Service Kft.

Nagy vadakra mennek

Régóta izgatja sokak fantáziáját, hogy valóban vannak-e olyan különleges osztagok az egyes rendőrségeken, melyek könnyedén átlépnek egy bolti lopáson, kikerülik a füvező fiatalokat vagy szemet hunynak a közlekedési kihágások felett csak azért, mert őka nagy vadra koncentrálnak. Ha terrorakció, bankrablás vagy ékszerrablás van a városban, akkor őket hívják. London rendőrségének legsötétebb oldala a Sweeney, akik azt vallják: ha el akarod kapni a bűnözőket, csinálj úgy, mint ők…

Sweeney: a törvény ereje röviden

Jack Regan (Ray Winstone) társával, George Carterrel (Ben Drew már régóta kemény bűnözők ellen küzd. Csapatuk bűnözőktől átvett módszerek alapján működik, s e módszerek nagyban eltérnek a rendőrségtől megszokott eljárásoktól. Általában erősen felfegyverkeznek, provokatívak, olykor aljasak, és legfőképpen igen hatékonyak. Milyen rendőr az, akinek baseball ütő a fegyvere? A belső ügyosztálynak nem tetszik az ahogyan a Sweeney emberei dolgoznak és amikor Jack lefekszik a belsősök első emberének nejével, az ügy személyessé is válik.

Sötét zsaruk, dühös igazságtevők

A Sweeney tagjai folyton dühösek és ezt a dühöt beleviszik az összes akciójukba. Mikor egy régi ellenfelük ismét Londonban garázdálkodik, Regan és Carter úgy dönt, bármi áron megállítják. Akkor is, ha le kell emiatt vetniük az egyenruhát. A balul sikerült ékszerrablás során egy civil meghal és Jack szerint a gyilkos újra ölni fog…

Karakterplakátok

A karakterek megtekintéséhez kattints valamelyik képre!

A film az azonos című (The Sweeney) angol televíziós sorozat alapján készült.

Elhagy minden romantikus sallangot, igazi kemény, férfias thriller.

Feliratos bemutató: The Sweeney

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × öt =


Scroll to top