Sweeney: a törvény ereje(The Sweeney)

Sweeney: a törvény ereje (2013) brit film

A legkeményebb ügyeket a londoni rendőrség különleges osztaga, a Sweeney kapja. Jack Regan (Ray Winstone) a csapat feje régi vágású zsaru, ám módszerei újszerűek: a bűnözőktől átvette a brutalitást és az erőszakot.

Sweeney: a törvény ereje (The Sweeney)

Hatékonyságuk megkérdőjelezhetetlen, egészen egy elfuserált ékszarrablás gyanúsítottjának elfogásáig. Sweeney: a törvény ereje (The Sweeney) holnaptól a mozikban!

SWEENEY: A TÖRVÉNY EREJE [+16]

brit akció thriller

Rendezte: Nick Love
Szereplők: Ray Winstone, Ben Drew, Hayley Atwell, Steven Mackintosh, Paul Anderson, Alan Ford, Damian Lewis

Bemutató: 2013. március 28.
Forgalmazza az ADS Service Kft.

Nagy vadakra mennek

Régóta izgatja sokak fantáziáját, hogy valóban vannak-e olyan különleges osztagok az egyes rendőrségeken, melyek könnyedén átlépnek egy bolti lopáson, kikerülik a füvező fiatalokat vagy szemet hunynak a közlekedési kihágások felett csak azért, mert őka nagy vadra koncentrálnak. Ha terrorakció, bankrablás vagy ékszerrablás van a városban, akkor őket hívják. London rendőrségének legsötétebb oldala a Sweeney, akik azt vallják: ha el akarod kapni a bűnözőket, csinálj úgy, mint ők…

Sweeney: a törvény ereje röviden

Jack Regan (Ray Winstone) társával, George Carterrel (Ben Drew már régóta kemény bűnözők ellen küzd. Csapatuk bűnözőktől átvett módszerek alapján működik, s e módszerek nagyban eltérnek a rendőrségtől megszokott eljárásoktól. Általában erősen felfegyverkeznek, provokatívak, olykor aljasak, és legfőképpen igen hatékonyak. Milyen rendőr az, akinek baseball ütő a fegyvere? A belső ügyosztálynak nem tetszik az ahogyan a Sweeney emberei dolgoznak és amikor Jack lefekszik a belsősök első emberének nejével, az ügy személyessé is válik.

Sötét zsaruk, dühös igazságtevők

A Sweeney tagjai folyton dühösek és ezt a dühöt beleviszik az összes akciójukba. Mikor egy régi ellenfelük ismét Londonban garázdálkodik, Regan és Carter úgy dönt, bármi áron megállítják. Akkor is, ha le kell emiatt vetniük az egyenruhát. A balul sikerült ékszerrablás során egy civil meghal és Jack szerint a gyilkos újra ölni fog…

Karakterplakátok

A karakterek megtekintéséhez kattints valamelyik képre!

A film az azonos című (The Sweeney) angol televíziós sorozat alapján készült.

Elhagy minden romantikus sallangot, igazi kemény, férfias thriller.

Feliratos bemutató: The Sweeney

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =


Scroll to top