Suri, apuci pici lánya

- filmrakat | 2013. április 17. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tom Cruise lánya Suri április 18-án lesz hét éves, és hogy ez a szülinap emlékezetes maradjon számára, apukája ezért mindent elkövet: négy és félmillió dolláros ajándékkal kedveskedett neki!

Tom Cruise és Olga Kurylenko Moszkvában épp a Feledés című közös filmjüket népszerűsíti. Suri vajon meglátogatta őket?

Tom Cruise és Olga Kurylenko Moszkvában épp a Feledés című közös filmjüket népszerűsíti.
Suri vajon meglátogatta őket?

A világot járva

A világhírű színész a világot járja éppen, hol Rio de Janeiroban, hol Moszkvában, hol Buenos Airesben tűnik fel, ráadásul mindig vele van Olga Kurylenko is! Természetesen ez nem véletlen, vagy nem vajmi szerelmi szál húzódik a háttérben, hanem épp a Feledés című filmjüket reklámozzák, melyben Tom az utolsó ember az idegenek által letarolt Földön – legalábbis ezt hiszi. Ám egyszer csak lezuhan egy űrhajó, benne egy gyönyörű nővel (Olga Kurylenko), és az is kiderül, hogy maradtak még emberek a romok között, akiket a gyanúsan jól értesült Morgan Freeman vezet.

Suri ajándéka

A több mint négy és félmillió dolláros kiadásra apuci világ körüli útjai miatt volt szükség – a hétvégén például Taivanon látták -, az ajándék ezért nem más, mint az, hogy lökhajtásos repülőt bérelt Tom Cruise a lányának. Suri így bármikor meglátogathatja őt, akár a hetedik születésnapja alkalmából is.

Suri április 18-adikai születésnapja után korlátlan hozzáférést kap a Cessna Citationhöz, amely lakhelye közelében, Manhattanben fog állomásozni. Egyébként már hozzászokott az állandó röpködéshez, mert édesanyjával, Katie Holmesszal is magángéppel utazik nagyobb távolságokra. Tom Cruise az állandó repülőgép-bérlettel ezután meg tudja oldani, hogy akkor láthassa kislányát, amikor csak akarja.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz + 13 =