Superman is ott lesz minden idők legütősebb szuperhősös csapatában?

- filmrakat | 2017. október 13. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Joggal merül fel a kérdés, hogy a felhők közt repülő hős szerepel-e a filmben, hiszen Superman halott! Ám a filmekben minden lehetséges, így valami módon mégis szerepelhet az igazság ligájában. Egy árulkodó jel arra mutat, a rajongók nem maradnak Superman nélkül. Hiszen az előzetesben felbukkant!

Jelenetfotó az Igazság ligája filmből
Jelenetfotó az Igazság ligája filmből

A New York-i ComicCon talán nem olyan behemót, mint San Diegó-i nagy testvére, de így is a popkultúra őrültjeinek legnépszerűbb keleti parti találkozója. Tavaly 185 ezer látogatója volt a manhattani rendezvénynek, és idén is volt pár nagy durranás.

Ezek közül is az egyik a Bosszúállók-ból világsikert faragó Joss Whedon és a DC-univerzum filmmágusa, Zack Snyder közös munkájaként született Az igazság ligája (Justice League, hazai bemutató: november 16.) végső mozielőzetesének nyilvánosságra kerülése volt.

A termet zsúfolásig megtöltő (közülük sokan képregényhősnek öltözött) rajongók úgy ünnepeltek, mintha rock koncerten volnának, és élőben valamint azóta a neten is folyamatosan azt vitatják: vajon visszatér-e a halott Superman? Az előzetesben ugyanis felbukkan, és azt sem lehetett titokban tartani, hogy Henry Cavill részt vett a forgatáson (a bajszával kapcsolatos hírekre biztosan mindenki emlékszik).

Egyelőre még mindig nem egyértelmű: csupán álomjelenetekben bukkan majd fel vagy tényleg harcba száll Prérifarkassal és paradémon seregével? A rajongók és szakértő elemzők egymást cáfolva, késhegyig menő viták során próbálják megállapítani az igazságot, amelyre – úgy tűnik – csak maga a film fog megbízható választ adni.

Forrás: IC Press

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk: