Stratton (2017) angol akció-thriller

A második világháború idején a brit haditengerészet létrehozott egy elitalakulatot, amely titkos, veszélyes küldetéseket hajtott végre. Ez volt a Különleges Vízi Szolgálat. Ennek tagja John Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége napjainkban Iránban készül megrohamozni egy biológiai… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Stratton

Plakát, adatlap

Stratton (2017) angol akció-thriller

Színes, angol film, készült 2017-ben, hossza 93 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Stratton

Forgatókönyv: Duncan Falconer
Szereplők: Connie Nielsen, Dominic Cooper, Tom Felton, Gemma Chan

Rendezte: Simon West

Hazai filmpremier: 2017. augusztus 31.
Magyarországon forgalmazza: Cinetel.

Tartalom

John Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége Iránban készül megrohamozni egy biológiai tömegpusztító fegyverrel kísérletező laboratóriumot, ám az akció végzetes következményekkel jár. Kiderül, hogy az akció mögött egy korábbi szovjet ügynök, Barovski (Thomas Kretschmann) áll. A férfit évek óta halottnak hitték, ám most úgy tűnik, nem hogy életben van, de harcot hirdetett egykori szervezete, sőt az egész világ ellen. Valójában tömegpusztítást tervez. Sokáig úgy tűnik, a renegát orosz mindig egy lépéssel előttük jár, a bomba pedig valahol már ketyeg…

A második világháború idején a brit haditengerészet létrehozott egy elitalakulatot, amely titkos, veszélyes küldetéseket hajtott végre A Különleges Vízi Szolgálat olyan hatékony volt, hogy gyakran segítették az MI6, a brit titkosszolgálat munkáját, és róluk mintázták az amerikai haditengerészet különleges egységét, a Sealst. A Sealshez hasonlóan a Különleges Vízi Szolgálat titkos akciókban vesz részt a világ minden pontján. A különítmény jól képzett, kitüntetett katonákból áll, akik tiszteletben tartják az alapítók hagyományait.

Jelenetfotók – Képek

Stratton (2017) angol akció-thriller

Fotók: Cinetel

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top