Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond, amerikai akció sci-fi, 2016)

Star Trek - Mindene túl filmajánlóEgy új, titokzatos ellenség teszi próbára az Enterprise űrhajó elszánt legénységét. Az erőszakos idegenek komoly próbára teszik az embereket és mindazt, amit a Föderáció jelent. A Star Trek saga folytatódik!

Star Trek: Mindenen túl (12)
színes, amerikai akciófilm, sci-fi, 2016

Eredeti cím: Star Trek Beyond. Gyártó: Paramount.

Gene Roddenberry karakterei felhasználásával írta Doug Jung, Simon Pegg
Fényképezte: Stephen F. Windon. Zene: Michael Giacchino. Producerek: J.J. Abrams, Bryan Burk, Roberto Orci. Executive producerek: Jeffrey Chernov, David Ellison, Dana Goldberg, Tommy Harper
Rendezte: Justin Lin

Szereplők:
James T. Kirk: Chris Pine (Zámbori Soma), Spock: Zachary Quinto (Széles Tamás), Uhura: Zoe Saldana, Bones: Karl Urban, Scotty: Simon Pegg (Görög László), Chekov: Anton Yelchin, Hikaru Sulu hadnagy: John Cho (Pálmai Szabolcs)

Magyarországi bemutató: 2016. július 21. Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna film.

Star Trek: Mindenen túl – filmajánló

Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.

A filmet a Halálos iramban alkotója, Justin Lin rendezte. A látványos sci-fi bemutatújának szomorú apropója Anton Yelchin halála, mely mélyen megrázta a Star Trek stábját. Az orosz származású színészt a saját terepjárója nyomta neki a kertkapunak, mivel gyári hibás sebváltója miatt visszagurult a felhajtón. Yelchint szűk családi körben temették el, miközben tovább folyik a nyomozás a tragédia ügyében.

Star Trek: Mindenen túl – filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top