St. Vincent

St. Vincent (2014) színes, amerikai vígjáték. A mogorva Vincent új szomszédokat kap a frissen elvált Maggie és 12 éves fia személyében. A barátságtalan öregember és Oliver szép lassan összebarátkoznak. Filmajánló a Filmrakatban.

St. Vincent amerikai vígjáték 2014

St. Vincent (+12)
Színes, feliratos, amerikai vígjáték – 2014

Írta: Theodore Melfi Producer: Don Block, Peter Chernin, Társproducer: G. Mac Brown Operatőr: John Lindley Zeneszerző: Theodore Shapiro
Szereplők: Naomi Watts, Bill Murray, Melissa McCarthy, Chris O’Dowd, Terrence Howard, Katharina Damm
Rendező:Theodore Melfi

Magyarországi premier: 2014. október 30. Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

A nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Olivér.

St. Vincent – Filmajánló

A nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Olivér, a háborús veterán Vincent mellé költöznek. Már a bemutatkozás sem alakul problémamentesen, de a kisfiú egyik nap kizárja magát lakásból és kénytelen a barátságtalan szomszéd segítségét kérni, aki kénytelen beletörődni, hogy a fiúra neki kell vigyázni, amíg az anyja haza nem ér a munkából.

ST. VINCENT - főszerepben Bill Murray
Mivel Vincent szemmel láthatóan nyakig ül az adósságban és igen nagy szüksége van a pénzre, ezért Maggie felajánlja neki, hogy legyen Olivér bébiszittere és vigyázzon rá minden nap az iskola után. Vincent nem mondható egy szentéletű embernek, és ebből a rá bízott kisfiút sem hagyja ki: Olivérnek alkalma nyílik megismerkedni a szerencsejátékkal, az alkohollal, és férfi barátnőjével, egy orosz prostituálttal is.

St. Vincent – feliratos filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top