Spongyabob elvetemült kalóz ellenfele: Antonio Banderas

Antonio Banderas a kalózkapitányKülönös kalandok várnak Antonio Banderasra a SpongyaBob: Ki a vízből! című új 3D-s filmben. SpongyaBob Kockanadrág, a világ kedvenc gerinctelen tengerlakója most először lép a szárazföldre, hogy a mi világunkban teljesítse eddigi legszuperhősiesebb küldetését, melyben vissza kell szereznie a Banderas által alakított kalózkapitánytól a herkentyűburger titkos receptjét!

A szuperküldetés összehozza a legádázabb ellenfeleket is: SpongyaBob összefog örök riválisával Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal. A kalózt a hollywoodi legenda, Antonio Banderas alakítja, tehát a filmben az animáció keveredik az élőszereplős jelenetekkel és mindezt 3D-ben teszi!

Lubickolt Burgerszakáll szerepében Antonio Banderas

Tényleg iszonyú jól szórakoztam – erősíti meg Banderas. – Nagyon meleg volt és a szakállam szúrt egy kicsit, de a forgatás minden percét élveztem. A lányom és én is imádjuk SpongyaBobot, ezért bolond lettem volna visszautasítani egy szerepet, amelynek révén együtt játszhatok vele.

Banderas korábban is kapcsolatba került az animációs filmekkel, hisz ő kölcsönözte a hangját Csizmás Kandúrnak a Shrek-trilógiában és a Csizmás, a kandúrban. Igaz, most nem csak a hangját adja, ő maga Burgerszakáll, a kalózkapitány!

A SpongyaBob: Ki a vízből! című új 3D-s film 2015. február 12-től lesz látható a hazai mozikban.

{adinserter 10}

SpongyaBob: Ki a vízből! - plakát

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + nyolc =


Scroll to top