Sorozat filmek hamarosan

Esetünkben a sorozat filmek olyan mozifilmeket jelölnek, melyek egész estés darabnak készültek, egyszeri alkalommal, ám a siker miatt az alkotók a folytatás leforgatása mellett döntöttek. Cikkünkben a Másnaposok 3, A csodálatos Pókember 2., a Halálos iramban 6.  és a  Transformers 4. részéről írunk.

Sorozat: Másnaposok 3. rész
Sorozat: Másnaposok 3. rész

Az összeállításunkban tehát olyan filmek szerepelnek, melyek hamarosan a magyar mozikban is megtekinthetők.

A Másnaposok sorozat 3. része

A másnaposság általában kellemetlenül érinti az embert. Én ugyan csak hallomásból tudom  😎 de fejfájós, émelygős, reszketős érzés, ami a különböző csodaszerek ellenére is csak nehezen csillapodik. A kívülállónak azonban rendkívül vicces lehet, amire remek érzékkel éreztek rá A Másnaposok alkotói.

Az alkotók eddig titkolták, hogy milyen lesz a harmadik másnap (Hangover Part III. hazai bemutató: május 30.). Mostanáig csak annyi volt biztos, hogy az új történet során az eszement bagázs több amerikai városon végigutazik, és végül ismét Vegasban köt ki.

A harmadik rész nagy változásokat hoz – törte meg végre a csendet a film írója, Craig Mazin. – Most nem az lesz, hogy felébrednek, és fogalmuk sincs, hol vannak. Todd Phillips rendezővel valami nagyon nagy dobással szerettük volna befejezni a trilógiát. Úgy, hogy az kapcsolatban legyen az első résszel, és meg is magyaráz néhány dolgot a kezdetekről. És legalább olyan meghökkentő lesz, mint az előző két rész volt. Amikor leírtam pár jelenetet, biztos voltam benne, hogy nem merik majd lefilmezni. És ők mindent bevállaltak. Ez lesz a világ legpofátlanabb harmadik része. A legnagyobb harmadik rész, ami valaha moziba került…

Peter Parker Pókember

Marc Webb rendező már forgatja A csodálatos Pókember 2. részét (The Amazing Spider-Man 2, hazai bemutató: 2014 tavasza), mely a Pókember sorozat leglátványosabb filmjének készül. A két főszereplő Andrew Garfield és Emma Stone marad, de csatlakozik a stábhoz a Djangoként ismét a csúcson lévő Jamie Foxx is, aki ebben a részben a főellenséget, Elektrót játssza majd.

A csodálatos pókember 2.
Sorozat: A csodálatos pókember 2.

Tavaly az új Pókember óriási sikert ért el, ám a sorozat korábbi – összesen három – filmjét rendezőként jegyző Sam Raimi meg sem tekintette az előadást.

Szeretem Marc Webb-et, és nagy Emma Stone-rajongó vagyok. Meg Andrew Garfield is oké – nyilatkozta a rendező. – Ahhoz azonban mégsem voltam elég kemény, hogy megnézzem A csodálatos Pókember-t. A régi barátnőim esküvőjére sem megyek el: valahogy nem tudom az ilyesmire rászánni magam. Bocs.

Ott lesz a szereplők között ismét Sally Field is, akit legutóbb Mrs. Lincoln szerepében láthattunk Steven Spielberg filmjében.

Sorozatban hatodszor halálos az iram

A Halálos iramban ötödik része után a rajongók el kezdtek aggódni, hogy a sorozat a lövöldözős akció jelenetek irányába megy el, pedig az eredeti filmet autós üldözéses jelenetei miatt kedvelték meg a nézők.

Jordana Brewster, a sorozat női főszereplője igyekszik megnyugtatni a rajongókat:

Már az ötödik rész is közel állt a klasszikus akciófilmekhez, hiszen az évszázad rablása szerepel benne – mondja a színésznő. – De ne feledjük, hogy a rablás egy hihetetlen autós üldözés közben valósul meg, ahol egy hatalmas széfet végigvonszolnak a városon, és minden összetörnek, amit csak lehet. Ilyen a hatodik rész is: olyan nagyszabású akciókra lehet számítani, amik háborús filmeknek is becsületére válnának, de a halálos iram ettől még megmaradt, sőt. A sorozat egyetlen részében sem szerepelt még annyi szuper kocsi, mint a mostaniban, és a sebesség szédítőbb, mint valaha. Néha befigyel egy-két tank meg helikopter is, de ez már csak hab a tortán.

Előzetes

http://youtu.be/pyDS7bQcWLo

A Halálos iram 6. részében (Fast & Furious 6 – hazai bemutató: 2013. május 23.) ismét ott lesz Vin Diesel,  Dawyne Johnson, és Michelle Rodriguez is. Utóbbi karakterét a negyedik részben megölték ugyan, de a nézők visszaszavazták a sorozatba.

Új trilógia a Transformersből?

A rendező szerint egy új robotos trilógia nyitódarabja lesz a  Transformers 4. (hazai bemutató: 2014. június) Mark Wahlberggel a főszerepben. Számos új robot is bemutatkozik a negyedik részben, hogy izgalmasabbá tegyék a cselekményt. Michael Bay rendező, röviden mondta el, hogy milyen lesz a sorozat következő darabja.

A franchise felfrissítése érdekében az egészet újra dizájnoljuk, de tetőtől talpig ám – mondja Bay. – Folytatjuk az előző három rész történetét, de szerényebben kezdünk, teljesen új szereplők mutatkoznak be, és sokkal változatosabbak lesznek a helyszínek. Mindennek persze nyomós oka van.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × négy =


Scroll to top