Sorozat filmek hamarosan

Esetünkben a sorozat filmek olyan mozifilmeket jelölnek, melyek egész estés darabnak készültek, egyszeri alkalommal, ám a siker miatt az alkotók a folytatás leforgatása mellett döntöttek. Cikkünkben a Másnaposok 3, A csodálatos Pókember 2., a Halálos iramban 6.  és a  Transformers 4. részéről írunk.

Sorozat: Másnaposok 3. rész
Sorozat: Másnaposok 3. rész

Az összeállításunkban tehát olyan filmek szerepelnek, melyek hamarosan a magyar mozikban is megtekinthetők.

A Másnaposok sorozat 3. része

A másnaposság általában kellemetlenül érinti az embert. Én ugyan csak hallomásból tudom  😎 de fejfájós, émelygős, reszketős érzés, ami a különböző csodaszerek ellenére is csak nehezen csillapodik. A kívülállónak azonban rendkívül vicces lehet, amire remek érzékkel éreztek rá A Másnaposok alkotói.

Az alkotók eddig titkolták, hogy milyen lesz a harmadik másnap (Hangover Part III. hazai bemutató: május 30.). Mostanáig csak annyi volt biztos, hogy az új történet során az eszement bagázs több amerikai városon végigutazik, és végül ismét Vegasban köt ki.

A harmadik rész nagy változásokat hoz – törte meg végre a csendet a film írója, Craig Mazin. – Most nem az lesz, hogy felébrednek, és fogalmuk sincs, hol vannak. Todd Phillips rendezővel valami nagyon nagy dobással szerettük volna befejezni a trilógiát. Úgy, hogy az kapcsolatban legyen az első résszel, és meg is magyaráz néhány dolgot a kezdetekről. És legalább olyan meghökkentő lesz, mint az előző két rész volt. Amikor leírtam pár jelenetet, biztos voltam benne, hogy nem merik majd lefilmezni. És ők mindent bevállaltak. Ez lesz a világ legpofátlanabb harmadik része. A legnagyobb harmadik rész, ami valaha moziba került…

Peter Parker Pókember

Marc Webb rendező már forgatja A csodálatos Pókember 2. részét (The Amazing Spider-Man 2, hazai bemutató: 2014 tavasza), mely a Pókember sorozat leglátványosabb filmjének készül. A két főszereplő Andrew Garfield és Emma Stone marad, de csatlakozik a stábhoz a Djangoként ismét a csúcson lévő Jamie Foxx is, aki ebben a részben a főellenséget, Elektrót játssza majd.

A csodálatos pókember 2.
Sorozat: A csodálatos pókember 2.

Tavaly az új Pókember óriási sikert ért el, ám a sorozat korábbi – összesen három – filmjét rendezőként jegyző Sam Raimi meg sem tekintette az előadást.

Szeretem Marc Webb-et, és nagy Emma Stone-rajongó vagyok. Meg Andrew Garfield is oké – nyilatkozta a rendező. – Ahhoz azonban mégsem voltam elég kemény, hogy megnézzem A csodálatos Pókember-t. A régi barátnőim esküvőjére sem megyek el: valahogy nem tudom az ilyesmire rászánni magam. Bocs.

Ott lesz a szereplők között ismét Sally Field is, akit legutóbb Mrs. Lincoln szerepében láthattunk Steven Spielberg filmjében.

Sorozatban hatodszor halálos az iram

A Halálos iramban ötödik része után a rajongók el kezdtek aggódni, hogy a sorozat a lövöldözős akció jelenetek irányába megy el, pedig az eredeti filmet autós üldözéses jelenetei miatt kedvelték meg a nézők.

Jordana Brewster, a sorozat női főszereplője igyekszik megnyugtatni a rajongókat:

Már az ötödik rész is közel állt a klasszikus akciófilmekhez, hiszen az évszázad rablása szerepel benne – mondja a színésznő. – De ne feledjük, hogy a rablás egy hihetetlen autós üldözés közben valósul meg, ahol egy hatalmas széfet végigvonszolnak a városon, és minden összetörnek, amit csak lehet. Ilyen a hatodik rész is: olyan nagyszabású akciókra lehet számítani, amik háborús filmeknek is becsületére válnának, de a halálos iram ettől még megmaradt, sőt. A sorozat egyetlen részében sem szerepelt még annyi szuper kocsi, mint a mostaniban, és a sebesség szédítőbb, mint valaha. Néha befigyel egy-két tank meg helikopter is, de ez már csak hab a tortán.

Előzetes

http://youtu.be/pyDS7bQcWLo

A Halálos iram 6. részében (Fast & Furious 6 – hazai bemutató: 2013. május 23.) ismét ott lesz Vin Diesel,  Dawyne Johnson, és Michelle Rodriguez is. Utóbbi karakterét a negyedik részben megölték ugyan, de a nézők visszaszavazták a sorozatba.

Új trilógia a Transformersből?

A rendező szerint egy új robotos trilógia nyitódarabja lesz a  Transformers 4. (hazai bemutató: 2014. június) Mark Wahlberggel a főszerepben. Számos új robot is bemutatkozik a negyedik részben, hogy izgalmasabbá tegyék a cselekményt. Michael Bay rendező, röviden mondta el, hogy milyen lesz a sorozat következő darabja.

A franchise felfrissítése érdekében az egészet újra dizájnoljuk, de tetőtől talpig ám – mondja Bay. – Folytatjuk az előző három rész történetét, de szerényebben kezdünk, teljesen új szereplők mutatkoznak be, és sokkal változatosabbak lesznek a helyszínek. Mindennek persze nyomós oka van.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + 5 =


Scroll to top