Nem is volt olyan drága Sonic újratervezése, mint ahogy sokan gondolták

Sonic újradizájnolva - szerinted milyen lett?

Sonic újratervezése

Sonic, a sündisznó újradizájnolására azért került sor, mert a filmhez készített első változat nem nyerte el a rajongók tetszését. De mennyibe került? Az írásból kiderül: egy drágább magyar film teljes költségvetése...

Korábban horrorisztikus összegről szóltak a hírek a szuperhős sünivel kapcsolatban: az az értesülés kelt szárnyra, hogy 35 millió dollárba (10,8 milliárd forint) került a címszereplő karakter újratervezése.

A dolog háttere: miután tavaly megjelent a Sonic, a sündisznó című animációs-élőszereplős film első előzetese, a rajongók egy emberként hördültek fel a főhős külseje miatt.

Kikövetelték a rajongók a kék szupersüni újratervezését

A Sega nyolcvanas évekbeli videójátékának sok millió ádáz rajongója van világszerte, akik teljesen kiborultak azon, hogy az előzetesben a süninek nem olyan volt a szeme, a foga, a mancsa és az izomzata, ahogyan a játékban szerepel, hanem teljesen emberszerű.

Tim Miller producer logikus magyarázatot adott a változtatásokra, mondván, mivel Sonic nem 16 bites videókörnyezetben, hanem a való világban jelenik meg, realisztikusabbnak kell lennie, különben nagyon elütne a színészektől.

Ez a magyarázat azonban senkit nem hatott meg.

A Paramount stúdió a rajongók lázadása miatt új dizájnt terveztetett Sonicnak, emiatt több hónappal el kellett tolni a premiert. Az IndiWire kiderítette, hogy 35 millió dollár helyett kevesebb mint ötmillióba került az újratervezés, ami másfél milliárd forint, azaz egy drágább magyar film teljes költségvetése, de ez Hollywoodban csak aprópénz.

Forrás: UIP Hírek


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × négy =

Scroll to top